Aktuális

Szex az olimpián: szaftos részletekről pakolt ki a sportolónő

Bors

Létrehozva: 2021.07.17.

Szex az olimpián? Tiltják, de lesz! Kiosztanak az olimpikonoknak 160 ezer ingyen óvszert, de nem helyben fogyasztásra.

Forrás: AFP

Teljes szigor vár Tokióban az olimpikonokra: mindennemű fölösleges érintkezéssel együtt a szex is tilos. Egykori sztársportolók szerint a szervezők ezzel a lehetetlenre vállalkoztak.

Rettegnek a japánok a koronavírus elterjedésétől az olimpia miatt. Tiltják is a feltétlenül szükségesnél több érintkezést a sportolóknak és kísérőiknek. A csak kevesekkel megengedett találkozás, a szinte állandó maszkviselés – az evés, alvás, sportolás kivételével – és főleg a kétméteres távolság megtartása egyet jelent a szex tiltásával. Mégis szétosztanak a résztvevők között 160 ezer ingyen óvszert...

"Nem az olimpiai faluban történő felhasználásra szánjuk" – szól a válasz.

A szextilalom egyáltalán nem működik

Az olimpiai programjukkal végzőknek 48 órán belül el kell hagyniuk az olimpiai falut. Ezzel is elejét vennék annak, hogy a fizikailag csúcsra járatott fiatalok felszabadultan belevessék magukat a barátkozásba, bulizásba, piálásba – és a szexbe. Merthogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor bizony elszabadulnak a hormonok.

"Láttam sportolókat, akik egyszerűen a szabadban, a füvön vagy az épületek között egymásnak estek" – mondta a 2012-es londoni olimpiára Hope Solo, amerikai női focikapus.

"Szerintem ez nevetséges, egyáltalán nem működik. A szex mindig központi téma az olimpiai faluban. Amint vége a versenyüknek, a sportolók ki akarják élni az energiáikat. Egyik parti követi a másikat, az alkohol is képbe kerül. Néha alig tudtunk aludni mások hangos szexelésétől" – idézte a Bild a korábban Miss Olimpiának is megválasztott német távolugrónőt, Susen Tiedtkét.

Marad a csináld magad

Nem csak a nézőket és a szexet tiltották ki az olimpiáról a fertőzésveszély miatt: a szervezők még az éremátadást is megreformálták. A legsikeresebb sportolóknak a saját nyakukba kell majd akasztaniuk az érmeket a dobogón, ahol a maszkviselés kötelező, a kézfogás, a puszi és az ölelkezés viszont tilos lesz. Annak is kesztyűt kell viselnie, aki a fertőtlenített medálokat a párnára helyezi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek