Aktuális

Összevitatkoztunk, erre beduzzogott – védekezik a váci anya, aki felforrósodott autóba zárta 6 éves lányát

Bors

Létrehozva: 2021.06.27.

A váci rendőrök kiskorú veszélyeztetésével gyanúsították meg azt a 41 éves nőt, aki leparkolt és bezárt autójában magára hagyta kislányát.

A történtekről a rendőrség egy közzétett videófelvétel alapján szerzett tudomást, előzőleg bejelentést/feljelentést senki nem tett – írja a police.hu.

A felvétel és a beszerzett adatok alapján a rendőrök azonosították a kocsi tulajdonosát. A 41 éves asszonyt június 23-án délelőtt kiskorú veszélyeztetésével gyanúsították meg: 12 nappal korábban egy váci hipermarket parkolójában leparkolva, bezárt kocsijában magára hagyta hat éves kislányát.

A jármű egy árnyék nélküli, napsütötte parkolóhelyen állt akkor, amikor a kinti hőmérséklet legalább 25,5 °C volt.

Az asszony a kihallgatásán elismerte, valóban egyedül hagyta gyermekét, elmondása szerint

előzőleg összevitatkoztak, lánya duzzogott és nem akart vele menni egy üzletbe, erre adott neki egy fél literes ásványvizet, rázárta a kocsit és ott hagyta.

Szerinte ugyan 5-10 percnél többet nem töltött tőle távol, és belátta, hogy hiba volt ezt tennie, de szerinte bűncselekményt nem követett el tettével.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 41 éves nővel szemben kiskorú veszélyeztetése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek