Aktuális

Fura betegség miatt duzzadt hatalmasra a feneke: korábban szégyellte, most büszkén mutogatja a gigapopsit a modell

Bors

Létrehozva: 2021.06.29.

Heather Johnson sokáig szégyellte a vaskosnál is vaskosabb combjait és fenekét, de mára annyira megszerette az extrém testrészeket, hogy inkább megmutatja mindenkinek.

Igen fájdalmas, és sokak számára egyáltalán nem is szexi az, amit a lipödéma nevű betegség okoz a szervezetben, ez az kór ugyanis rendellenes zsírfelhalmozódást okoz a karokban, a lábakban és a fenékben.

Nem csak az átlagosnál nagyobb popsiról és vaskos combokról van szó: a betegség komoly fájdalmakkal is jár, ami miatt a benne szenvedőknek kényelmetlen és szoros kompressziós harisnyát is kell viselniük.

Ebben szenved a 38 évesHeather Johnson is, aki nagyon-nagyon sokáig szégyellte a testét. Mivel a betegség már születésétől fogva vele volt, hatéves (!) volt, amikor először vágott bele fogyókúrába – ám mivel az ő esetében nem a túlevés vagy a mozgás hiánya okozza a hízást, esélye sem volt olyan alakra, amire vágyott.

Harmincegy éves korára már 192 kilót mutatott alatta a mérleg (eddigre persze depresszióját evésbe is fojtotta), ezért orvosai tanácsára gyomorszűkítő műtéten esett át, ami után több, mint hetven kilót fogyott. Ám bárhány kilót is vesztett, a karja, a combjai és a popsija sosem lett kisebb.

Végül Ashley Graham, a leghíresebb ducimodell változtatta meg az életét: az ő példája volt az, ami kimozdította Heathert is a depresszióból és rájött, nem csak a harminc kilós modelleknek van esélye a szakmában, hanem bizony a hozzá hasonlóan telt idomokkal megáldott hölgyeknek is.

2016-ban hozta létre az Instagram-oldalát egyrészt azért, hogy a betegségéről beszéljen, másrészt azért, hogy megmutassa, bizony ő is szexi!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek