Aktuális

„Én szeretek gondoskodó anya lenni” - játékkal köszöntik az édesanyákat

Bors

2021. április 30. péntek 11:05

A FICSAK idén a Zöld Követ Egyesülettel karöltve szeretné méltó módon megünnepelni az anyák napját, az édesanyákat. Egy kedves videós üzenettel és egy online játékkal is készülnek.

Forrás: FICSAK

Bár picit más formában, de idén is szeretné a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) köszönteni az édesanyákat. Egy élhetőbb világra szeretnék idén felhívni a figyelmet a Zöld Követ Egyesülettel (Zöld Követ), ahol unokáink, dédunokáink is csodásnak látják majd a Földünket.

„Az Édesanyák ünnepén talán még fontosabb, hogy megértsük, felelősséggel tartozunk gyermekeink jövőjéért. Igyekezzünk telepakolni kis puttonyaikat hasznos, és környezetbarát ötletekkel, megoldásokkal, hogy felnőttként azt mondhassák ezt az Anyai szeretet tovább adom gyermekeimnek is.” – mondta Király Nóra a Zöld Követ Egyesület és a Ficsak alapítója.

Törekvésük célja megmutatni a családok számára, hogy érdemes a gyerekeket megtanítani a környezettudatos magatartásra. Védenünk kell otthonunkat, és ha most nem tanítjuk meg gyermekeinket a Világ megóvására, akkor a jövő generációja már képtelen lesz erre.

Ha a több milliárd ember napról napra csak egy apró dolgot tesz környezetéért, akkor képesek vagyunk megváltoztatni és zöldebbé varázsolni bolygónkat.

Anyának lenni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Együtt nevetni, sírni gyermekeinkkel, látni a fényt a szemükben és tudni, hogy egyszer ők is felnőnek és kirepülnek a családi fészekből, egyszerre örvendetes és aggódással teli érzés. Bízunk abban, hogy a megfelelő tudást adtuk át számukra ahhoz, hogy boldogulni tudjanak abban a nagybetűs életben. Feladatunk és kötelességünk is egyben mindent megtenni jövőjükért, hogy felnőve azt mondhassák: Köszönjük! 

Ezen gondolat mentén indította el a Zöld Követ Egyesület és a Ficsak az „Én szeretek gondoskodó Anya lenni” online játékukat.

Arra kérik az édesanyákat, hogy mondják el, miért szeretnek gondoskodó anyák lenni.

További részletek a játékkal kapcsolatban ide kattintva olvasható.

🎁❤️💌 [Én 💚 gondoskodó ANYA lenni JÁTÉK!] Gyűjtsük egy csokorba a legszebb pillanatokat ANYÁK napjára! Mondjuk el, miért...

Közzétette: Zöld Követ Egyesület – 2021. április 27., kedd

Az édesanyáknak szóló videó pedig itt tekinthető meg:

További cikkek

Politika

Márki-Zay Péter kijelentéseivel saját szavazói sem értenek egyet

Hidegfont

Kamera rögzítette: Brutális, amit a viharos szél okozott a Balatonnál

Ez is érdekelhet