Aktuális

Vakcinaturizmus: 16 millióért visz oltani a luxus utazási iroda, 65-en már befizettek a szuris nyaralásra

Bors

2021. január 15. péntek 23:15

Egy londoni központú utazási iroda kínál lehetőséget arra, hogy bárki soron kívül megkaphassa a koronavírus elleni vakcinát. Az iroda egy kisebb összegért cserébe azt ígéri, hogy az oltás egy életreszóló élménnyé varázsolja neked.

Forrás: UNSPLASH

Úgy néz ki, hogy vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy ami jó Erzsébet királynőnek és férjlnek, Fülöpnek, az nekik nem elég. A londoni Knightsbridge Circle ezeknek az embereknek kínál egy lehetőséget: nem elég, hogy megkapják mindenkinél hamarabb az oltóanyagot, de mindezt úgy, hogy közben választhatnak, hogy a két szuri közti időt Indiában, Dubaiban vagy Madagaszkáron töltsék el.

Eltöltesz pár hetet egy napfényes villában, megkapod az oltást, majd egy bizonylatot róla és már mehetsz is. Az ügyfeleink, miután megérkeznek, megkapják az első dózist, majd várnak a következőre. Van, aki az egész időt Indiában tölti, más elrepül addig Madagaszkárra és ott várja a második dózist

- nyilatkozta Stuart McNeill, a program kitalálója a The Telegraph-nak. Persze nnak, hogy ne otthon várakozzunk a két vakcina közötti időben, meglehetősen borsos ára van, hiszen csak a klub éves tagsági díja 25000 Font (9,7 millió forint), és erre jön még rá az oltás ára ami röpke 40000 Font, azaz csak picivel több mint 16 millió forint az egész vakcinaturizmus összesen.

Érthető módon nem kapkodnak a britek a lehetőség után, de azért 65 ember már úgy döntött, hogy befizet az életmentő nyaralásra. Bár MyNeill elmondása szerint többen olyan boldogok voltak a luxusoltás után, hogy befizették a nagyszüleiket és a családot is egy körre. 

További cikkek

Interjú

Szentkirályi Alexandra: Előre kell menni, nem hátra

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Ez is érdekelhet