Aktuális

Gáspár Laci: Nálunk is vannak viták

Bors

Létrehozva: 2020.11.19.

Forrás: RTL

Az Álarcos énekes nyomozója számára szerelme, Niki a nagy Ő, és ebben teljesen biztos is – no persze, azt nem tagadja, hogy náluk sem minden fenékig tejfel.

– Nálunk is vannak kisebb viták, de mindig mindent meg tudunk beszélni. Motivál és erősebbé tesz a kapcsolatunk, csodálatos társ és anya. Mirikének és Lacikának nem az édesanyja, mégis úgy szereti őket, mint a kis Noelt. Ami talán a legjobban megmelengeti a szívemet, az az, hogy a gyerekek is ugyanígy imádják őt – mesélte a ma megjelent hot! magazinban az énekes, aki azt is elárulta, hogyan tudják megőrizni szerelmüket.

– Sok kudarc ért a párkapcsolataimban, nehéz volt feldolgozni, amikor nem működött. A múlt hibáiból tanulva most igyekszem mindent jól csinálni: megfogadtam, hogy nem engedem, hogy ellaposodjon a párkapcsolatom. Nikivel minden úgy volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A gyerme-künk születése pedig megkoronázta a kapcsolatunkat. Tudom, hogy számomra ő az igazi társ, ezért már évek óta tartom magam ahhoz az ígéretemhez, hogy minden héten elviszem randizni. A szerda a mi napunk, ilyenkor esténként minden csak rólunk és a romantikáról szól – ecsetelte Laci, aki egy terjedelmes mélyinterjúban, egy különleges fotósorozat mellett a magánélete egyéb részleteiről is vall a legújabb hot!-ban. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek