Aktuális

Anyukája lemondott az rákospalotai háztűzben nagyszüleit elvesztő 12 éves Balázskáról - mi lesz most vele?

Bors

Létrehozva: 2020.11.24.

Forrás: Katasztrófavédelem

Az egész környék gyászolja a rákospalotai háztűzben elhunyt nagyszülőket. Mint arról beszámoltunk, Ilonka néni és Gyuri bácsi nem élte túl, hogy velük élő munkatársuk, M. András rájuk gyújtotta a házat - a férfit a főnökük elleni bosszú vezérelhette. Az idős házaspárral élő unokájuk, a 12 éves Balázska viszont megmenekült.

– Fantasztikus emberek voltak, a légynek sem ártottak, főleg nem annak az embernek. Mindig türelmesek voltak vele, várták, hátha rendbe jön – mondta egy környékbeli. – Nagyon aggódunk Balázsért is, hiszen neki a nagyszülei voltak a családja, az anyukája lemondott róla. Imádta Gyurkáékat, őket tekintette a szüleinek, velük élt, mióta csak megszületett. A nagyszülők is imádták a kisfiút, nagyon büszkék voltak rá, és megadtak neki mindent, amit csak tudtak, sokat dolgoztak, hogy Balázska semmiben ne szenvedjen hiányt – tette hozzá szomorúan.

Balázska azóta is kórházban van, megfigyelés alatt, a kisfiú ugyanis könnyebben sérült és szén-monoxid mérgezést kapott, de fizikailag rendbe fog jönni. Hogy mi lesz a fiú sorsa, azt egyelőre nem tudni, vélhetően rokonokhoz vagy nevelőszülőkhöz kerül majd.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek