Aktuális

Szívbemarkoló kórházi beszámoló: Két óráig hívta a szeretteit a halálos ágyán, mielőtt meghalt

Bors

Létrehozva: 2020.04.07.

Megrázó beszámolót közölt egy kétgyermekes apa a kórházi tapasztalatairól.

Facebook-oldalán számolt be egy brit férfi a kórházi tapasztalatairól a koronavírus-világjárvány árnyékában. A Manchesterben élő, kétgyermekes Craig Farley-Jones arról mesélt bejegyzésében: ő is és barátnője is fertőzött lett, ám míg párja könnyebben átvészelte a betegséget, őt kórházba szállították, ahol odaadó, lelkiismeretes, ám rendkívül leterhelt személyzet ápolta. 

"Tisztázzunk valamit! Az orvosok csak a járulékos fertőzéseket tudják kezelni, hogy a legtöbb esélyed legyen leküzdeni a vírust. Magát a vírust nem kezelik... Ha kórházban kötsz ki, magadért kell harcolnod, vagy pedig elsüllyedsz" - ecsetelte kíméletlen szavakkal a tapasztalatait.

Covid-19 at our house. Hi everyone For those that don’t know, Laura and I have both had this shitty virus. A week...

Közzétette: Craig Farley-jones – 2020. április 5., vasárnap

Craig bejegyzésében elmesélt egy szívszorító esetet is, aminek szem- és fültanúja volt. A kórteremben az egyik beteg olyan rosszul lett, hogy sajnos az orvosoknak is egyértelművé vált, hogy nem tudják megmenteni az életét. Adak neki gyógyszereket, hogy lenyugtassák, majd behívták hozzá a fiait.

"A fiai jöttek, majd elmentek, én pedig amíg élek, nem fogom elfelejteni azt a két órát, ami ez után következett. Név szerint szólítgatott embereket, gondolom, a családját. Újra és újra szólította őket, miközben küzdött azzal, hogy lélegezzen. Hívtam a nővéreket, de azt mondták, semmit nem tudnak már érte tenni. Így hát ott feküdtem, és hallgattam, hogy a fuldoklik, és folyamatosan hívta Dave-et, Shelly-t, babát... Dave, Shelly, baba... 
Majd abbamaradt. Csend lett. A covid-os kórteremtársam távozott. RIP."

Maga Craig azóta szerencsére jobban van. Mint írja: neki sikerült megbirkóznia a betegséggel, noha még szüksége van arra, hogy gyűjtögesse az erejét. Azokat az emlékeket azonban minden bizonnyal valóban élete végéig magával hordozza majd, amit a koronavírus-kórteremben átélt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek