Aktuális

Megtaláltuk az év trollját: zsírkréta-rajzokra cserélte a lakás összes fotóját, a családnak 11 napig fel sem tűnt semmi

Bors

Létrehozva: 2020.04.28.

Egyesek igen fura kihívásokkal szórakoztatják magukat a koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén alatt. Egy 29 éves, édesanyjával és édesapjával élő amerikai nő például azzal szórakoztatta magát és közösségi oldalainak követőit, hogy fokozatosan cserélte le a házban található fotókat zsírkréta-rajzokra, kíváncsian várva: vajon mikor bukik le. Végül 11 teljes napig tartotta magát az átverés, pedig a saját bevallása szerint a fotók pont olyan helyen vannak, hogy a szülők naponta ötször-hatszor is elmennek mellette.

A Massachusettsben élő Kristen Vogler egyébként maga is a netről vette az átverést: valaki ugyanis Nicolas Cage-fotókra cserélte le a saját képeit egy hasonló tréfa keretében. 

Az első nap még csak egy képet cserélt ki:

Day 1. The first crayon drawing is placed, bets were made on how many photos and how long it would take them to notice.

Közzétette: Kristen Vogler – 2020. április 14., kedd

A 11. napon pedig így nézett ki a fal:

Day 11. I almost got caught hanging this one up. Had to hide in the bathroom but they still didn’t notice.

Közzétette: Kristen Vogler – 2020. április 14., kedd

Kristen az utolsó napon majdnem lebukott, apja ugyanis épp akkor sétált arra, amikor az egyik rajzot feltette a falra - a férfi mégsem vett észre semmit. Nem sokkal később azonban anyjának feltűnt a turpisság - amit a tréfás kedvű Kristen fel is vett videóra:

Day 11 - 7 hours later. I heard the initial “wait... what” and went running over in time to capture this moment. I like to think they noticed because I replaced my senior photo and of course they look at the picture of their favorite daughter the most right?

Közzétette: Kristen Vogler – 2020. április 14., kedd

A kihívások egyébként láthatóan benne vannak a család vérében. "Apu kihívta anyut, hogy ha a videó egy hét alatt eléri az egymillió megtekintést, az év hátralévő részében nem kell ennie brokkolit" - árulta el Kristen Vogler. Sajnos a brokkoli marad a családi étlapon, a videó ugyanis jelenleg 350 ezernél áll...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek