Aktuális

Maradj Otthon! fesztivál: megmutatta a kisfiát a magyar énekesnő – Videó

Bors

Létrehozva: 2020.04.03.

Sena Dagadu kisfia tavaly októberben született meg, a fesztivál keretein belül a kisfiút is megcsodálhatták a rajongók.

Családias hangulatú videóval folytatódott a #maradjotthonchallenge. A Maradj Otthon! fesztivál különkiadása minden este hét órakor kezdődik, ám ezúttal kivételesen öt órakor jelentkezett be Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője.

Sena megmutatta az élő videóban tavaly októberben született kisfiát, Élő Farkas Dela Kwame-t, akiért legalább annyira rajongtak a nézők, mint az énekesnőért.

Sena azt is elárulta, hogy az önkéntes karantént a legújabb Irie Maffia lemez készítésére fordítják, hiszen sok más előadóhoz hasonlóan az ő koncertjeiket is lemondták. A fesztiválokkal idén nem számolnak, mert Sena úgy érzi, idén nem lesz lehetőség több ezer fős bulik megtartására a veszélyhelyzet miatt.

„Kicsit ijesztő belegondolni abba, hogy nem lesznek koncertek, nem találkozhatok veletek és nem cserélhetjük az energiáinkat, de most otthon kell maradni, és ki kell bírni ezt a szituációt. Ha majd újra lesznek koncertek, készüljetek fel, mert olyan energiarobbanás lesz, hogy besírtok!” – fogalmazott az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy a felszabaduló idejében miként csinosítja az otthonát és a kertjét, illetve az érzéseiről is vallott.

Julkaissut Irie Maffia Perjantaina 3. huhtikuuta 2020

„Mindjárt egy éve lesz, hogy nem koncerteztük, nagyon várom, hogy újra összejöjjön az Irie Maffia család!” – mondta el Sena.

Az énekesnő a rajongók kérésére énekelt is egy kicsit, amit örömmel fogadtak a nézők.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek