Aktuális

Gazdit keresnek a koronavírus miatt megárvult kiskutyának

Bors

Létrehozva: 2020.04.17.

Sürgősen új otthonra van szüksége Che-Chenek, aki az új típusú koronavírus okozta COVID-19 betegség miatt rövid időn belül mindkét gazdiját elvesztette. New Jersey-i állatvédők még a hónap elején találtak rá a kiskutyára, aki a munkatársak helyszínre érkezésekor remegett a félelemtől, ami nem csoda, hiszen szinte egyik pillanatról a másikra magára maradt és nem tudta, mi is történt a körülötte lévő, jól megszokott világgal.

We want to wholeheartedly thank every single one of you who have donated, shared, commented and empathized with Che-Che'...

Posted by Monmouth County SPCA on Thursday, April 16, 2020

A bizalmatlan kutyust először megfürdették, majd egy teljes körű kivizsgáláson esett át, és lassan visszatér régi önmagához. Sőt, már várja, hogy valaki örökbe fogadja, hiszen egyébként egy rendkívül barátságos, jó természetű állatról van szó.

Sajnos nem ő az egyetlen, a világjárvány idején gazdi nélkül maradt kisállat, ezért az állatvédők mindenkit arra kérnek világszerte, hogy ne csak az emberekre, hanem a négylábúakra is figyeljenek, hiszen a koronavírus az ő életükre is hatással van.

<3 Thank you for all of your inquiries about Che-Che! We can only consider those applicants without children or other...

Posted by Monmouth County SPCA on Monday, April 13, 2020
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek