Aktuális

Vajna Tímea: Andy lelke költözött Zoliba

Bors

2020. február 18. kedd 04:10

Andy Vajna emléke miatt vállalta a szereplést a TV2 nagyszabású show-jában özvegye, Tímea. A fiatal nő kifejezetten élvezte a produkciót, s a Borsnak azt is elárulta, hogy kiért dobbant meg a szíve.

Forrás: Bánkúti Sándor

Még a vártnál is nagyobb meglepetéseket okozott vasárnap este a TV2 új show-műsora, a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada, hiszen az adás folyamán a nézői szavazatok alapján előbb a Bagoly jelmezt viselő Szőke Zoltán fedte fel a kilétét, majd kiderült, hogy az Asztronauta kosztüm alatt nem más lépett a színpadra, mint Jolly.

Ám a legnagyobb durranás még hátra volt, hiszen a műsor utolsó pillanataiban az Oktopuszi és a Szőrmók közül utóbbinak kellett lelepleznie magát, és a stúdióban ülőkkel együtt az egész ország álla leesett, hogy a kék jelmez alatt a helyenként kifejezetten jól éneklő és táncoló, túlmozgásos nő nem más volt, mint Vajna Tímea.

– Dög meleg van, beállt a hátam, Amerikába kell mennem, csá – mondta viccesen a stúdióban a döbbent sztárcsapatoknak, illetve a műsorvezető Till Attilának Timi, aki férje, Andy Vajna halála óta rejtőzködő életet élt, ám a Nicsak, ki vagyok? színpadán valóban felszabadultan szerepelhetett és valósággal sugárzott a Szőrmók jelmeze alatt.

Tímea az adás után a Borsnak árulta el, miért vállalta el a TV2 felkérését a szórakoztató műsorban.

– Andy ötlete volt ez a műsor eredetileg, még nekem is ő mutatta meg YouTube-on, hogy nézzem meg, mennyire jó, és hogy ezt is szeretné majd Magyarországra hozni, csak jó jelmeztervezőket kell találni hozzá. Szóval részben miatta is vállaltam a szereplést – árulta el lapunknak az özvegy, aki a gázsiját két gyermekkórháznak ajánlotta fel.

– Azért örülök is, hogy kiestem, mert vissza kell mennem Amerikába. De nagyon jó volt, mert a show-ra felkészülés annyira lefoglalt és kikapcsolt, hogy nem volt időm szomorkodni sem, hiszen minden szinten sokat kellett készülnöm a produkciókra. Tímea rajong a kicsikért, a minap rajongóinak elárulta, hogy 40 éves kora előtt mindenképpen szeretne gyermeket.

– 37 éves elmúltam, és mindenképpen szeretnék gyereket, csak hát kell egy dolog hozzá, ami szerintem ebben az évben, vagy jövőre megtörténhet, de igazából erre nem lehet számítani, hiszen ha valakivel kell találkoznod, akkor úgyis találkozol vele – mondta a Borsnak ezzel kapcsolatban Timi, akit arról is megkérdeztünk, hogy pontosan milyen szerepet tölt be életében az a jóképű, Zoltán nevű fiatal férfi, akit korábban Instagram-oldalán is megmutatott és aki Andy Vajna halála után az özvegy üzlettársa lesz a néhai producer budapesti éttermének vezetésében.

– Zolit úgy ismertem meg, hogy Andy barátja volt, és érdekes, hogy korábban mindig idegesített és soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. Mindig arról beszélt Andynek és nekem is, hogy így, meg úgy csajozik, ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez egy olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon – mesélte az özvegy, miközben könnyek szöktek a szemébe.

– Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt, még az ő otthonában is van Andyről kirakva kép, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb részletek a kerepesi maszturbáló rémről

origo.hu

Drámai hírek jöttek az ukrán hadseregről, közel lehet az összeomlás

borsonline.hu

Kemény helyesírási teszt: 10-ből 9-en megbuknak rajta

mandiner.hu

Oroszország hiperszonikus rakétákat telepít Kalinyingrádba

ripost.hu

Egy férfi azt állítja elrabolták az idegenek, majd levideózta őket

vg.hu

Váratlan kormányzati nyilatkozat érkezett – fordulat jöhet a szélenergia szabályozásában

vg.hu

Az utolsó pillanatban dőlhet el a tűzijáték sorsa

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 19.: a Bika vágyai rövidesen teljesülnek, a Halak csak a szívére hallgasson

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Rákóczi Feri

borsonline.hu

Közleményt adtak ki az ukránok: durva, ami jövő héten jöhet

borsonline.hu

Ájultra erőszakoltak egy tinilányt, borzalom, ki művelte ezt vele

life.hu

Hüvelyfolyás gyulladás nélkül: erről ismerheted fel a bakteriális vaginózist

További cikkek

Botrány

Exkluzív fotók: így néz ki most a Sziget bulihajóján összevert fiatal srác

Részletek

Négy műtéten van túl a nagypeterdi horrorbaleset túlélője – unokája segített a mentés során