Aktuális

Vajna Tímea tel­je­síti férje utolsó kí­ván­sá­gát

Bors

2019. augusztus 10. szombat 13:00

Andy Vajna régóta dédelgetett nagy álma volt, hogy filmre vigye az egyik leghíresebb magyar, Puskás Ferenc történetét, de a sors azonban közbeszólt, ugyanis a filmmogul az év elején váratlanul elhunyt. Bár a producer már évek óta betegeskedett, mégis tele volt tervekkel, így senki nem számított rá, hogy távozik az élők sorából – írja a Ripost.

Egyebek mellett nagy terve volt, hogy filmre viszi a világhírű labdarúgó, Puskás Ferenc életét. A projekt munkálatai már két évvel ezelőtt elkezdődtek, Vajna pedig a neves forgatókönyvíróval, Joe Eszterhas-zal dolgozott volna együtt.

„Producerként régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskásról egy izgalmas, a közönségnek is érdekes filmet készíteni. Elkezdtük a munkát Joe Eszterhas-zal, aki már dolgozik a film forgatókönyvén. Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt. Puskást a világon mindenhol ismerik, sok helyen még a mai napig Magyarországról Puskás neve jut először az emberek eszébe. Itt volt az ideje, hogy Puskás életéről film készüljön” – nyilatkozta 2017-ben Vajna.

A producer halála után azonban mindenki találgatni kezdte, hogy vajon mi lesz ezek után a készülő film sorsa.

Most azonban a Ripost megtudta, hogy nincs még minden veszve: bár időbe telhet, de Vajna Tímea nem hagyja veszni férje tervét.

Minden vágyam, hogy megcsináljam a Puskás filmet! Ezt akarta Andy és én bármit megteszek, hogy megvalósuljon az álmamondta Tímea, aki még nincs túl a hagyatéki tárgyaláson.

„Szeptemberben lesz a hagyatéki tárgyalás, ahol kimondják, hogy mi illeti meg az örökösöket. Amennyire tudom, Andy amerikai filmes cégében lesznek jogaim. Persze csak az állampolgárság megszerzése után járhatok el céges ügyekben, csak azután lesz aláírási jogom. Erre még minimum két évet kell várni, hiszen 2021-ben kérvényezhetem először az állampolgárságot, amihez részt kell vennem egy komoly interjún és két könyvet betéve kell tudnom. Amint ez megtörténik, azonnal munkához látok, mert a Puskás film el fog készülni!” – nyomatékosította Vajna Tímea, akinek egy híres amerikai filmrendező, Bob Misiorowski is bizalmat szavazott.

(Ripost

További cikkek

Tragédia

Négymilliárdos kártérítést követelnek a Hableány-tragédia áldozatainak hozzátartozói

Búcsú

Játék közben vesztette életét a The Voice és az X Factor fiatal tehetsége

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Olyan nyelvleckét kaptam egy német pasitól, hogy míg élek, nem felejtem el

hirtv.hu

Lefejelte a vásárlót, aki csak a dohányboltba akart bemenni - videóval

szon.hu

Sajnos ez történt az Északi körúton! Súlyos sérülésekkel szállították kórházba!

origo.hu

Remekelt az iPhone 13 széria, újra az Apple a legnagyobb okostelefon-gyártó

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

mandiner.hu

Elemző: Azt hazudták pénteken, hogy meg lehet tartani április 3-án a baloldali népszavazást

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: új és szokatlan ismeretségek, váratlan szerelmek tűnhetnek fel a hétvégén

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában