Aktuális

Igazi hősként viselkedtek a magyar rendőrök: két anya is nagyon hálás

Bors

Létrehozva: 2019.08.11.

Két fronton is igazi hősként viselkedtek a magyar zsaruk: egy nap két családanyán és gyerekeiken is segítettek, közel egy időben, de két különböző autópályán.  

Először az M0-ás autópályán, szombat dél körül került bajba egy anya, akinek a nagyobbik lánya rosszul lett: arca lezsibbadt, szörnyű migrénes rohamot kapott. Édesanyja azonnal a kórházba sietett volna vele, azonban az autópályán brutális dugóba kerültek, a kétségbeesett asszony pedig bent ragadt a fájdalmaktól szenvedő kislánnyal. A rendőrök gyorsan kiérkeztek a helyszínre, és azonnal intézkedni kezdtek, megnyitották az utat a nő előtt, aki kislányával együtt így már akadály nélkül beért a kórházba: 

– Hálás vagyok annak a két rendőrnek, akik ma az M0-on 12 óra tájban azonnal segítetek nekünk. Nagyon köszönjük a segítséget, remélem, ez az üzenet eljut hozzájuk – írta hálálkodva az anya.  

Nem sokkal ezután az M6-os autópályán riasztották a rendőröket, egy kocsi ugyanis félrehúzódva állt a 127-es kilométernél. Kiderült, hogy az autót vezető 41 éves anyuka külföldre indult nyaralni két gyerekével, de rosszul lett. A helyszínre kiérkező Kincses Kitti és Nagy László rögtön akcióba lendült: Kitti a tízéves fiút és a négy hónapos lányt – édesanyjuktól engedélyt kapva – a szolgálati kocsiba vitte, vigyázott rájuk, gondozta őket, míg társa az anyukát nyugtatta a mentők kiérkezéséig. A mentők ezután kórházba vitték az anyát, a rendőrautóban pedig a két járőr a gyerekeket. Míg a nagyszülők meg nem érkeztek, a két zsaru játszott, vigyázott a gyerekekre. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek