Aktuális

Annyira imádta gazdáját, hogy halála után 15 perccel belepusztult a gyászba a kis francia bulldog

Bors

Létrehozva: 2019.08.21.

A halálában is hű társa maradt.

A 25 éves Stuart Hutchison keményen harcolt betegsége ellen, de a 8 éve diagnosztizált agyrák végül legyőzte, augusztus 11-én a skóciai Alloa-ban lévő otthonában életét vesztette. A fiatal férfi állapota korábban javult valamelyest, a sorozatos kezelések, a kemoterápia, a műtét működni látszott, de 2014 és 2018 között kiújult a betegsége: a kezében érzett fájdalom miatt orvoshoz fordult, ahol kiderült, áttétes rákja van, ami gyakorlatilag az egész testében elterjedt.

Lap dog 🐶

Közzétette: Stuart Hutchison – 2015. november 11., szerda

Hutchinsonnak három kutyája volt, közülök a legkedvesebb, leghűségesebb társa a francia bulldog, Nero. A kis szürke eb mindenhova követte gazdáját, gyakorlatilag elválaszthatatlanok voltak. A férfi 2017-ben jegyezte el Danielle nevű kedvesét, akivel 2019-ben összeházasodtak, és egészen az utolsó hónapig közös otthonukban éltek. A korábban teljesen egészséges kutya is hasonló tüneteket mutatott, láthatóan nem volt jól, így orvoshoz vitték, ahol találtak valamit a gerincénél.

Közzétette: Stuart Hutchison – 2017. július 18., kedd

Stuart Hutchison és felesége az utolsó egy hónapra hazaköltöztek a férfi anyjához, és bár mindenki tudta, hogy elérkezik majd a pillanat, megszakadt a szívük, amikor a férfi augusztus 11-én 13:15-kor elhunyt. A hűséges eb, Nero is a gyászolók közt volt, és mindössze 15 percet töltött imádott gazdája nélkül, délután fél kettőkor a kiskutya is örökre lehunyta a szemét.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek