Aktuális

Chiliszósz mentette meg a hóba rekedt férfi életét

Bors

Létrehozva: 2019.03.05.

Forrás: Deschutes County Sheriff's Office

A 36 éves Jeremy Taylor öt napig rekedt a hó fogságába, miután február 24-én kirándulni ment Sunriverbe. Az amerikai férfi autója egy hegytetőn ragadt a mély hóba, és mivel nem volt térerő, hogy segítséget hívjon, kénytelen volt kocsijában tölteni az estét.

Bízott benne, hogy másnap ki tudja szabadítani magát, ám reggelre még több hó esett. Nem merte elhagyni az autót sem, mert tudta, hogy a környéken nincs semmi, amit elérne még azelőtt, hogy halálra fagyna.

Helyzete egyre kilátástalanabb volt, és abban sem bízhatott, hogy valaki rátalál, hiszen nagyon kevesen kirándulnak arrafelé ilyenkor.

Se élelem, se víz nem volt nála, mindössze három darab tasakos chiliszószt talált az autóban, amivel csillapíthatta éhségét. Halálra csak azért nem fagyott, mert időről-időre bekapcsolta a fűtést az autóban, valamint kutyája is vele volt, akivel összebújva melegítették egymást.

Öt nap után végre valaki arra járt egy motorosszánnal, és észrevette a félig a hó alá temetett autót. Azonnal segítséget hívott, így Taylor néhány óra múlva biztonságban melegedhetett kutyusával együtt. 

– Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített. Én is és Ally kutya is jól van már. Nagyon szerencsés vagyok, remélem, soha többé nem kerülök hasonló helyzetbe – írta hálálkodva a Facebookra Taylor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek