Aktuális

Kínozta, kopaszra borotválta szerelmét a szigetvári férj

Bors

Létrehozva: 2019.02.17.

Nem tudta elviselni, hogy szakítottak, ezért foglyul ejtette, és válogatott kínzásoknak vetette alá volt szerelmét egy szigetvári férfi: a nőt két napon keresztül pucérra vetkőztetve verte, megalázta, kopaszra borotválta és kínozta. Csak a nő lélekjelenlétén múlott, hogy kiszabadult.

Forrás: Pixabay

A pár között már korábban megromlott a viszony, ezért a nő inkább gyermekeivel együtt elköltözött a kicsik apjától. Volt párja azonban képtelen volt ezt elfogadni, így, mikor gyermekei nem voltak otthon, egy ürüggyel átment volt feleségéhez, akire a nyugodt beszélgetés után egyik pillanatról a másikra rátámadt: ütni-rúgni kezdte, a hajánál fogva a szobába vonszolta, az ágyra dobta, késsel levágta a ruháit, több helyen megkarcolta a bőrét, majd tőből levágta a lemeztelenített, megalázott nő haját, mondván: így majd senkinek nem fog kelleni.

Az éjjel folyamatosan verte, megpróbálta megerőszakolni, az ütlegelést csak akkor hagyta abba, amikor elaludt. Bár a ház ajtaját és a menekülési útvonalat elzárta a férfi, a nő kihasználta, míg exe reggel kimegy a konyhába, és kimászott az ablakon. A rettegő asszony ruha nélkül iramodott a közeli tó felé, a férje azonban utána szaladt. Hogy mentse magát, volt felesége a vízbe ugrott, egy apróságról azonban elfeledkezett: nem tudott úszni. Férje ugrott utána, kihúzta a partra, de ezután ismét brutális terrorba kezdett: fojtogatta, megverte és halálosan megfenyegette.

A nőt azonban még ekkor sem hagyta el a lélekjelenléte, ugyanis mikor párja este elaludt, ellopta a mobiltelefonját, amiről sikerült egy üzenetet küldenie egyik barátjának. Elmondta, hogy fogva tartják, élete a tét, ezért azonnali segítséget kért. Az asszony végül szörnyű zúzódásokkal, orrcsonttöréssel és dobhártyaszakadással, de élve megúszta volt társa rohamát. A férfi ügyében hétfőn tartanak előkészítő ülést.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek