Aktuális

Ő az én gyerekem – üvöltötte az idegen, és kitépte a háromévest anyja karjaiból

Bors

Létrehozva: 2019.01.29.

Forrás: Pixabay

Verekednie kellett egy háromgyermekes családanyának, hogy visszaszerezze legkisebb fiát egy vadidegen karmaiból.

A 28 éves Sammy-Jo Thacker gyermekeivel sétált Doncaster központjában január 27-én, mikor egy férfi közé és a hároméves Erik közé lépett. Az idegen – akiről a nő először azt hitte, egy ismerőse – homlokon csókolta a fiúcskát, és azt mondta: ő az én gyerekem – majd megpróbálta magával vinni a kicsit.

Mum's horror after man grabbed son, 3, kissed him and said he's 'mine'

A mum has revealed her horror after a man grabbed her son, aged 3, in front of shoppers before he kissing him and saying he's 'mine'. Mum Sammy-Jo Thacker, 28, had to physically fight to get her son back from the stranger.

Thacker ekkor döbbent rá, hogy egy idegen ölelgeti gyermekét, és anyatigrisként ugrott fia után, hogy kiszabadítsa őt a férfi karjai közül. A hangosan üvöltözni, és lökdösődni kezdett, mire az idegen elengedte a gyermeket, és elmenekült.

– Erik szószerint megfagyott a félelemtől, amikor a férfi megragadta. Nagyon megviselték a történtek, eddig mindig izgága, társaságkedvelő volt, azóta viszont legtöbbször csöndesen lehajtott fejjel ül egy helyben.

A rendőrségnek egyelőre nem sikerült kézre kerítenie a félelmetes idegent, így azt sem tudni, hogy mentális betegségben szenved-e az illető, vagy valóban gyermekrabló lenne.

(via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek