Aktuális

Autópályán jött világra, az út nevét kapta a baba

Bors

Létrehozva: 2018.12.27.

<p>Nem mindennapi helyszínen jött világra egy kislány a héten - ráadásul emiatt egy igen különleges nevet is kapott. Ha nagy lesz, egyből két jó sztorija is lesz a születéséről...</p>

Arról az autópályáról nevezték el szülei a szerdán született New York-i kislányt, ami mellett világra jött. No persze nem így tervezték, de az élet - mint mondják - közbeszólt.

A 39 éves Ivan Albarracin épp a Bellevue Kórházba hajtott feleségével, Mariával a Long Island Expressway-en, amikor érezték: nem fognak időben odaérni. Félreálltak hát az autópályán, és szerencsére egy autópályaőr - Tyrone Pringle - is épp a közelben tartózkodott, aki segédkezett a szülésben.

A baba végül pontosan négy kilogrammal - szinte pillanatok alatt - jött világra, és noha volt egy kis aggodalom, mint kiderült: makkegészséges. “Nem volt ideális sem a hely, sem a szituáció, de sikerült segítenem nekik, és nagyon boldog vagyok. Szenzációs élmény volt” - lelkendezett Pringle.

A kislány végül - a Long Island Expressway, azaz a L-I-E után - az Alie nevet kapta. Noha szülei eredetileg Aurorának keresztelték volna, úgy érezték, ennek a nem mindennapi szülésnek emléket kell állítaniuk - számolt be az esetről a New York Post.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek