Aktuális

Zacskóval fojtotta meg a nejét az életbiztosításért, majd lelépett volna a férfi szeretőjével

Bors

Létrehozva: 2018.11.18.

Tescós zacskóval fojtotta meg a feleségét, majd meleg barátjával Ausztráliába akart menekülni egy Nagy-Británniában élő gyógyszerész. A szabadság mellett hatalmas biztosítási díjra fájt a foga.

Forrás: Facebook

Remélte, hogy felveheti a felesége halála utáni 2 millió angol fontos, mintegy 722 millió forintos biztosítási díjat Mitesh Patel, a 37 éves gyógyszerész, aki patikát üzemeltetett nejével, a 34 esztendős Jessicával az angliai Middlesbrough-ban, és aki a vád szerint egy tescós zacskóval megölte nejét. A férfi tagad, de a bizonyítékok ellene szólnak.

A teesside-i bíróságon tartott tárgyaláson Nicholas Campbell ügyész elmondta: a gyilkosságot követően Patel ragasztószalaggal megkötözte a már halott feleségét. A lakás biztonsági kameráját és tartozékait egy ruhákkal teli böröndben rejtette el. Ezután elhagyta otthonát egy órára, hogy alibit szerezzen magának. Hazatérve 4 percen belül hívta a rendőrséget.

Pharmacist Mitesh Patel 'suffocated wife with Tesco bag to run off with gay Grindr lover in staged burglary for £2m insurance scam'

A PHARMACIST strangled and suffocated his wife death with a Tesco Bag for Life to run off with his gay lover, a court has heard. Mitesh Patel - who denies murdering wife Jessica - stood to profit to the tune of £2m from her death and it's alleged he planned to start a new life in Australia with his "soulmate" following his wife's death.

A férfi folyamatosan csalta az asszonyt, de nem nőkkel, hanem férfiakkal. A Grindr nevű alkalmazáson – ami kifejezetten a melegek társkereső appja – ismerkedett meg a partnereivel. A felesége megölését úgy próbálta beállítani, mintha idegenek törtek volna rá az otthonában, addig ő megpróbált alibit találni, de az ügyészek szerint mindez kitaláció.

A nő nevén több életbiztosítás volt, Patel úgy tervezte, a pénzt felmarkolja, és lelép Ausztráliába azzal a férfival, akit valóban szerelemből szeretett, és új életet akart kezdeni.

(Via The Sun)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek