Aktuális

Van ennél idiótább luxus-szolgáltatás? Pihenjen, majd mi szelfizünk Ön helyett!

Bors

Létrehozva: 2018.11.16.

“Relax - We Post” - ezzel a névvel hirdeti kényelmi szolgáltatását egy svájci szállodalánc azoknak, akik a nyaralásaik alatt nem akarnak folyamatosan a közösségi oldalakon lógni, ugyanakkor azt sem akarják, hogy a követőik elpártoljanak mellőlük, vagy épp ismerőseik ne értesüljenek arról, hogy épp hol járnak. 

A Zürichben és Genfben található hotelekben ugyanis profi influencereket bérelhetünk, akik gyakorlatilag a nevünkben, helyettünk posztolgatnak, sőt, még a beérkező kommentekre is reagálnak - azaz teljesen átveszik a helyünket a közösségi oldalon arra a pár napra, amíg nyaralunk, ráadásul mindezt profi fotókkal és jól átgondolt posztokkal teszik.

A szolgáltatáshoz egyébként egy nagyon bizarr reklámot is összehoztak:

Az elképzelés egyébként talán nem is olyan elvetemült. Bármennyire is tagadjuk, egyre többen választanak maguknak az alapján nyaralóhelyet, hogy az mennyire “Instagram-barát”, az élvonalbeli közszereplők pedig már hosszú ideje alkalmaznak profikat maguk helyett a közösségi oldalak kezelésére. Ennek ellenére mi inkább azt ajánljuk: arra a pár napra nyugodtan felejtse el az egész közösségi hálót, amíg pihen.

(Via Oddity Central)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek