Aktuális

Pofonokat  osztott a TEK

B. B.

Létrehozva: 2018.11.20.

Látványos meccsekkel és egy igazi harcművészlegenda jelenlétében rendezték meg idén a Terrorelhárítási Központ éves gáláját, a TEK Budo bajnokságát.

– 376-an jelentkeztek, jóval többen, mint az előző években. Katonák, mentősök, tűzoltók is összemérhetik erejüket, több stílusban folynak a harcok, aki nyer, az pontot szerez a saját szervének – mondta a Borsnak Szentendrei Angéla, a Terrorelhárítás szóvivője.

Az eseményre a négyszeres világbajnok holland óriást, a K1-versenyző Remy Bonjaskyt is meghívták, aki először edzett a magyar fiúkkal, majd ő nyitotta meg a gálát. Csak dicsérni tud­ta a magyarokat.

– Elképesztő élmény volt a magyarokkal harcolni. Bár húsz év alatt a világ minden táján verekedtem, és saját akadémián is tanítok, de maszkos kommandósokkal még sosem harcoltam – mondta a harcművész.

– A magyarok nagyon felkészültek, ügyesek és rendkívül edzettek is – tette hozzá Bonjasky. A gálán több különleges harcművészeti bemutató mellett egy, csakis erre a napra felállított ringben civilek is harcolhattak. A gála nagydíját végül a Terrorelhárítás csapata vihette haza, utánuk pedig a Készenléti Rendőrség emberei jeleskedtek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek