Aktuális

Az évek során húsz nőt etetett meg kutyáival a darabolós házaspár 

Bors

Létrehozva: 2018.10.09.

Húsz nőt gyilkolt meg egy mexikói házaspár, akik holttestéből kutyaeledelt készítettek.

Forrás: police

Juan Carlos N.-t és feleségét, Patricia N.-t azzal vádolja a mexikói rendőrség, hogy hölgyeket csaltak otthonukba, ahol valamennyit szexuálisan bántalmaztak, majd miután végeztek az erőszakkal, meggyilkolták és feldarabolták őket. Az áldozatok összeaprított maradványaival saját kutyáikat etették meg.

A pár október 4-én bukott le szörnyű bűneivel, amikor a rendőrök három nő eltűnésében nyomoztak, akik közül egyiküknek kisbabájával együtt veszett nyoma. A szálak hamar Juan Carlos N.-hez és feleségéhez vezettek, akik a rendőrök láttán valamilyen ürüggyel el akarták hagyni lakásukat, de ezt a hatóság emberei megakadályozták. Feltűnt a nyomozóknak, hogy épp egy olyan babakocsi volt náluk, melyet a kislányával együtt eltűnt nő használt. A rendőrök azonban gyermek helyett brutálisan szétkaszabolt emberi maradványokat pillantottak meg, amikor felemelték a babakocsiban lévő takarót. A gyilkos házaspárt azonnal letartóztatták.

A nyomozás előrehaladtával egyre több emberi maradvány került elő a közelből, a pár összesen nyolc darab húszliteres szemeteszsákot töltött meg testrészekkel, melyeket cementtel fedett el. A lágyszövetek egy részét a fagyasztóban tárolták, ezeket kutyaeledelként adták oda házi kedvenceiknek, a csontokat pedig összezúzták és trágyába keverték.

A nyomozók szerint a gyilkosságokat a férj egyedül követte el, de a feleség végignézte azokat és segített feldarabolni, majd eltüntetni a holttesteket. Amikor Juan Carlos N.-t és feleségét letartóztatták, a rendőrök azt hitték, hogy tíz nőt gyilkoltak meg, de hamar kiderült: kétszer ennyi áldozatot szedtek az elmúlt évek során.

Szerencsére a babát nem ölték meg, azonban 225 ezer forintnyi összegért eladták. A rendőrség gyors nyomozás után azonban rátalált, és a kislány már igazi családjával van, biztonságban.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Juan Carlos N. és a feleség, Patricia N. milyen büntetésre számíthat annak a húsz nőnek a kegyetlen meggyilkolásáért, akiknek nagy részét még mindig nem sikerült azonosítani, ráadásul még nem végeztek a maradványok szétválogatásával sem.

(via Express)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek