Aktuális

Zokogott az ötéves a hátsóülésen, de a támadók még ekkor sem álltak le – videó

Bors

Létrehozva: 2018.08.13.

Forrás: YouTube

Öt maszkos férfi támadt egy BMW-ben ülő édesapára és öt éves kisfiára az angliai Blackburnben. A támadók minden előjel nélkül rontottak a szürke autónak: baseball ütőkkel püfölték, letörték tükreit, betörték szélvédőjét, és az sem tartotta vissza őket az őrjöngéstől, hogy egy halálra rémült kisfiú zokog félelmében a hátsóülésen.

Az apának esélye sem volt elhajtani, mivel egy fekete kocsi blokkolta útját, így csak reménykedhetett abban, hogy élve megússzák a brutális támadást. Mire a rendőrség kiért, a fiatal férfiakból összeverődött csoport szétszéledt, de egy járókelő videóra vette az incidenst mely adhat némi segítséget a nyomozásban. Egy 19 éves helyi férfit már le is tartóztattak az ügy kapcsán, most azt próbálják kideríteni kik lehettek társai, és hogy miért támadtak rá a férfire és annak öt éves gyermekére, akik egyébként kisebb sérüléseket szenvedtek, de ettől eltekintve jól vannak – írja a Mirror.

A rendőrség biztos benne, hogy nem egy véletlenszerű támadásról van szó, valamiért szándékosan őket szemelte ki magának a csoport.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek