Aktuális

Cozma-gyilkosság: dajdajozva készül lakodalmára Sztojka

Pataki József

Létrehozva: 2018.08.16.

Amióta kijött a sittről, hajnalba nyúló mulatozások, esküvői készültség és súlyos emberek társasága jellemzi Sztojka Iván életét. A napokban Siófokon hívtak rájuk rendőrt.

Siófokon rettegnek az emberek, mióta Sztojka Iván kiszabadult a börtönből. Vasárnap este egy több mint százfős társasággal látogatott ki az Aranypartra, hogy „piknikezzenek”. A helyiek elképedve figyelték a bandát, helyszíni beszámolók szerint több rendőrségi kocsi is kint állt, hogy felügyelje a kialakult helyzetet.

– Sztojkáék nagyon sokan voltak, busszal jöttek. A család fizette az egész összejövetelt. Ettek, ittak, mulatoztak, ment a hangoskodás. Sztojka később itt maradt az ismerőseivel, akik sátrat is hoztak magukkal. Hatalmas koszt csináltak, ezért a lakók rájuk hívták a rendőröket. Én is itt voltam azon az éjjelen. Minden este tele van ez a hely drogdílerekkel, prostituáltakkal, de most hatalmas rendőri készültség volt itt hétvégén. Régóta ismerem Ivánt, nagykanállal falja az életet, mióta kiszabadult – mondta lapunknak egy éjszakában ismert helybéli.

A Bors megkeresésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy vasárnap este egy bejelentést követően a helyszínre vonultak, de rövid igazoltatás után megállapították, hogy nincs szükség intézkedésre.

Pár évvel ezelőtt is történt egyébként egy emlékezetes eset, amikor ugyancsak az enyingi ne­hézfiúk több százan bevették az ismert siófoki sé­tányt. Ha­talmas tö­meg­ként vonultak vé­gig, hogy jelezzék a helybélieknek: ki az úr a házban.

Mindeközben megtudtuk azt is, hogy Iván a mulatozások mellett még egy nagy napra is készül. Szeretné feleségül venni társát, Zsanettet.

– Iván nagyjából egy hónapja jött ki a börtönből. A szerelme akkor mondott fel a munkahelyén, mert Iván eltartja őket. Valószínűleg egy közeli csárdában fogják tartani a lakodalmat, vagy pedig Enyingen. Nagy buli lesz, úgy tudom, a szabadulóbulin egy vagyont kalapoztak össze Ivánnak, a kocsi mellé – mondta egy másik informátorunk.

Mint ahogy a Bors elsőként beszámolt róla: Sztojka Iván pár héttel ezelőtt szabadult 9 év 5 hónap börtönbüntetés után, miután harmadrendű vádlottként elítélték a Marian Cozma kézilabdázó meggyilkolásában való szerepéért. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek