Aktuális

Órákra a forró mentőautóban hagyták a két hónapos kisbabát, nem élte túl 

Bors

Létrehozva: 2018.07.18.

Forrás: Pixabay illusztráció

Egy két hónapos kisfiú vesztette életét az indiai Delhi egyik kórházának parkolójában, mert nem nyílt ki az őt szállító mentőautó ajtaja, és két órán keresztül nem tudták kiszabadítani a forró járműből.

Az aggódó szülők tömegközlekedéssel érkeztek meg gyerekük után, akit keringési zavarral szállítottak volna kórházba, amikor viszont meglátták, mi történt, teljesen összeomlottak. 

Az indiai kormány ingyenes javítást biztosít a mentőautóknak, ám sokszor túl sok időbe telik mire a szerelők megérkeznek. Az édesapa végső elkeseredésében megpróbálta betörni a kocsi ablakát, hogy kiszabadíthassa haldokló gyermekét, de a mentősök ezt nem hagyták. Mivel a mentőautók az állam tulajdonát képezik, bűncselekményt követ el az, aki megrongálja őket, és ezért garázdaság vádjával bíróság elé állítható.

Baby dies locked in ambulance as parents 'stopped from breaking windows'

A two-month-old baby suffocated alone in the back of an ambulance outside a hospital when the doors jammed. He was trapped for two hours as his desperate parents were reportedly warned not to break the windows of the government vehicle.

A mindössze két hónapos kisfiú életét vesztette a kórház parkolójában, ám a szerelő cég tagadja, hogy azért történt volna a tragédia, mert ők késve értek a helyszínre. Szerintük a gyermek már halott volt, ezért nem volt okuk sietni – írja a Mirror

A kisfiú tragikus halálának időpontját, valamint annak a körülményeit hivatalosan még nem erősítették meg, így nem tudni, hogy valóban a kórházba szállítás közben vesztette életét és nem azért, mert órákig bent hagyták a felforrósodott, levegőtlen autóban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek