Aktuális

Nyilvános ökölcsatáért felel a Dózsa György úti gázoló exe

Bors

Létrehozva: 2018.07.16.

<p>K. Szilvia tavaly júniusban vert össze egy nőt, most garázdaság, könnyű testi sértés és személyes adattal való visszaélés miatt állhat bíróság elé.</p>

A Bors értesülései szerint a rendőrség vádat emelt a Dózsa György úti két halálos áldozattal járó autóbalesetet okozó M. Richárd egykori barátnője, K. Szilvia ellen. A nő még 2017. június 12-én esett neki B. Diánának, mert az állítólag összemelegedett akkori párjával, M.-mel. A verekedésről videó is készült, amit K. Szilvia büszkén meg is osztott Instagram-oldalán. Az ügyben a napokban a budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség emelt vádat és nem csak K., hanem a felvételt készítő barátnője, Alexandra is nyakig ül a pácban. Értesüléseinket a Fővárosi Főügyészség is megerősítette.

– Személyes konfliktus okán a vádlottak 2017. július 12-én a sértett XIII. kerületi lakóhelyéhez mentek, és ott vártak rá. Amikor a nő megérkezett, a vádlottak egyike rátámadt, a hajánál fogva földre rántotta, majd többször ököllel próbálta megütni az ütések elől mindkét karjával védekező sértett fejét, majd a nyakára is rálépett, miközben a haját húzta – írta a Borsnak Bagoly Bettina sajtószóvivő. A támadó társa – aki a bántalmazást mindvégig rögzítette a mobiltelefonjával – feltartóztatta a sértett segítségére igyekvő embereket azzal, hogy ne avatkozzanak közbe. A videofelvételt ezután a sértettet bántalmazó nő egy nyilvános oldalon – a sértett azonosítása mellett – közzétette.

– A bántalmazó nővel szemben az ügyészség garázdaság vétsége, könnyű testi sértés vétsége, valamint személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat, a felvételt készítő társa pedig a vád szerint ugyanezen bűncselekmények bűnsegédje. A kerületi ügyészség vádirata alapján az eljárás a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódik – erősítette meg a szóvivő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek