Aktuális

Megölte feleségét, mert a péniszét csúfolta 18+

Bors

2018. június 8. péntek 20:00

Meggyilkolta feleségét egy birminghami férfi, mert az kigúnyolta kis méretű szerszámát.

Forrás: Facebook

David Clark azért gyilkolta meg 44 éves feleségét, mert kiderült, leszbikus viszonyt ápolt egy nővel, akivel a péniszén gúnyolódtak. A dél-afrikai születésű Clark Melanie állítólag már 10 évvel ezelőtti esküvőjük előtt is kritizálta a férfi méreteit.

A megszégyenített férj, miután halálrakéselte a hűtlen feleségét, akinek négy gyermeke volt előző házasságából, tavaly december 31-én éjfél előtt 10 perccel, magával is végezni akart. Azt tervezte, hogy felrobbantja a házat, de a rendőrség még azelőtt a helyszínre ért, hogy ezt megtehette volna. Az operátorral való beszélgetéséből ugyan azt állapították meg a rendőrök, amit a nyomozás során: a férfi hirtelen felindulásból követte el a szörnyű gyilkosságot, és nem volt tudatában annak, amit tesz.

– Sajnálom. Megöltem a feleségem, megint kezdte a szarakodást. Totálisan imádtam őt, de rohadtul tönkretett és meg kellett állítanom. Nem hiszem el, hogy tényleg megtettem, megöltem a feleségem. Megölöm magam is. Nagyon szeretem a feleségem – mondja a felvételen Clark.

Amikor az operátor megkérdezte, hogy mivel gyilkolta meg a feleségét azt válaszolta, hogy úgy emlékszik, egy konyhakéssel, majd hozzátette, felrobbantja a házat magával együtt.

A nyomozás során kiderült, hogy a pár a gyilkosságot megelőzően barátaikkal közösen, kellemes hangulatban várták az új évet. Iszogattak, vidáman váltak el egymástól. A nő azonban ismét leszbikus viszonyáról kezdett el beszélni, amit korábban már beismert férjének. A férfi vallomása szerint egyáltalán nem emlékszik arra, hogy mi következett ezután. Valójában csak akkor kezdte felfogni a történteket, amikor már a rendőrségen ült – tudta meg a Mirror.

A bíróság szerint David Clarknak súlyos komplexusai voltak férfiasságát illtően, amely az állandó megaláztatásai után nem is meglepő. A férj tagadja, hogy szándékosan ölte volna meg feleségét, így a tárgyalás hamarosan folyatódik. 


 

További cikkek

Világűr

Veszélyben vagyunk? Januárban még nyolc aszteroida közelíti meg a Földet

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Bár Jakab még soha nem nyert választást, a fáradtság jeleit látja Orbánon

borsonline.hu

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Nem vált dizájnt a következő Apple iPad

vg.hu

Síbalesetben elhunyt a César-díjas francia színész

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat