Aktuális

8 órán keresztül égette az anyja holttestét a hátsókertben – Senkinek sem tűnt fel

Bors

Létrehozva: 2018.06.13.

A lépcsőről rontott 60 éves édesanyjának a megtébolyult férfi, majd a kerti tűzrakóhelyen próbálta meg elégetni a nő holttestét.

Forrás: Hamden Police Department

A 34 éves Kyle Tucker minden előzetes ok nélkül rontott idős édesanyjának a konyhában, majd egy baseball ütővel arcon vágta, és egészen addig folytatta a verést, míg az asszony már nem mozdult többet.

Ezt követően kivonszolta Donna Tucker élettelen testét a hátsókertbe, begyújtotta a tűzrakóhelyet, majd megpróbálta elégetni. Nyolc órán keresztül próbálkozott a bizonyíték eltüntetésével, és ez idő alatt senkinek sem tűnt fel a füst, se a borzasztó bűz, amivel egy holttest elégetése jár. Az interneten egy urnát is rendelt az anyja bankkártyájával, amibe a hamvakat akarta elrejteni – írja a People

A 60 éves asszony testvére értesítette a rendőrséget múlt pénteken, mert már napok óta nem tudta felvenni vele a kapcsolatot és aggódott érte. Tucker először azt mondta a hatóságoknak, hogy anyja egy férfival távozott, és azóta haza sem jött. A nyomozók hamar rájöttek a hazugságra, nem sokkal ezután pedig meg is találták a nő maradványait a hátsókertben. A férfi ekkor megtört, és mindent bevallott a rendőröknek.

– Isten a testembe költözött és azt parancsolta, hogy menjek le a lépcsőn a baseball ütővel a kezemben, aztán minden olyan gyorsan történt, alig emlékszem valamire. Nem érzem úgy, hogy én tettem volna, Isten volt, az én kezem által – mondta nyomozóknak a mentális problémákkal küzdő tettes.

Tucker – akinek korábban még soha nem gyűlt meg a baja a rendőrséggel – biztos benne, hogy anyja éveken át próbálta megölni őt, megmérgezte ételeit és bogarakat tett az ágyába is. 

A paranoid tüneteket produkáló férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vádjával őrizetbe vette a rendőrség, a következő lépés az elmeorvosi szakértői vélemény, hogy megvizsgálják, beszámítható volt-e tette elkövetésekor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek