Aktuális

Tetkóval szentesíti milliós nyereményét anya és lánya

G. Sz.

Létrehozva: 2018.02.27.

<p>A Piramisból ismét milliókkal távoztak. Niki és Móni, ahogy szinte egész éle­tükben, úgy a nyereményükből is költenének egy közös emlékre.</p>

A TV2 game show-jában általában olyanok játszanak, akik a magánéletben is képesek megbízni a másikban, és erre remek példa a hétfői adásban 2,7 millió forintot nyerő pécsi anya és leánya. Mónika a lányával, Nikivel járult A Piramis elé, és a műsor során kiderült, hogy Niki legjobb barátja is az édesanyja, akivel szinte teljesen azonos életutat járnak be.

– Nagyon sok közös van bennünk, mindketten nagyon sírósak vagyunk, szeretünk közös programokat szervezni, de még most egyetemre is egyszerre járunk – meséli a Borsnak Niki, akinél csak édesanyja szorgalmasabb, hiszen az asszony munka mellett küzd az ápolói diplomájáért. Emellett pedig egy másik, életre szóló kötelék is készül közöttük.

– Már régóta beszélgetünk egy anya-lánya tetkóról, amit én már egy éve meg is csináltattam. A kis hercegből a rózsát tetoválták a tarkómra, azzal a szöveggel, hogy my only one, vagyis az egyetlenem. Mivel van egy testvérem, ezért anyu ugyanezt nem varrathatja magára, de lassan megtalálja a számára megfelelő mintát – mondja Niki.

A megnyert összeg rá eső részéből Móni anyukája a diplomájához szükséges nyelvvizsgához venne leckéket, míg Niki esküvőre költené.

– Még nincs kitűzött időpont, de a jelölt már megvan és tud is róla, hogy össze fogunk házasodni. Majd lehet, kölcsönadok neki egy gyűrűre – meséli nevetve a lány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek