Aktuális

Milliókkal tartozott VV Fanni elrablója

uv

2018. február 17. szombat 04:00

Többmilliós adósságban úszik B. László, aki a Fanni eltűnése előtti napokban ügyvédeket hívogatott. Ám lapunk legnagyobb megdöbbenésére nem magának, hanem egy, Fanni családjának sem ismeretlen, Erika nevű nő számára.

A Bors újabb megdöbbentő információkat tudott meg Novozánszki Fanni gyilkossági ügyéről és a gyanúsított B. Lászlóról. A volt dunaújvárosi politikust a legtöbben ismerik a városban, hiszen az ifibajnok kajakos 2010-ben a város 9-es választókörzetében önkormányzati képviselőjelöltként indult, később pedig a Közép-Duna menti Vízi Sport Egyesület elnöki pozícióját töltötte be. Egy igazán jól menő, sikeres üzletember benyomását keltette, de hamar kiderült a helyiek számára, hogy ez mind csak a látszat, és igazából többmilliós adósságokban úszik.

– Menő cuccok, Rolex órák, luxus sportkocsik, magabiztos kiállás. Ezt láttuk, de hamar kiderült, hogy mindez óriási lufi, és igazából egy forintja sincs. Jó pár embert ismerek, akinek jelenleg is tartozik, az egyik helyi vállalkozónak például nyolcmillióval – számolt be lapunknak B. László egyik ismerőse, aki biztos benne, hogy az expolitikus nem egyedüli szereplője az ügynek, és hogy komoly pénz állhat a gyilkosság indítékának hátterében.

A Bors a helyiek meggyőződése után tovább kutakodott, és újabb nem várt információk birtokába került. Úgy tudjuk, B. László a letartóztatása előtti napokban már aktívan jogi segítség után kutatott, és ügyvédet akart fogadni, de nem a maga, hanem egy ismeretlen nő védelmében.

– Több ügyvédet is felkeresett, úgy tudom, az egyikkel november 24-én, az elfogása előtti napon is tárgyalt. Érdekes, hogy nem magának, hanem egy Erika nevű nőnek akart segíteni – tudtuk meg a szintén neve elhallgatását kérő informátorunktól, aki megerősítette, hogy Erika az a nő, akit Fanni édesanyja és volt barátja, Renátó korábbi interjúkban már többször emlegetett. A nő, aki halála előtt három hónappal toppant be Fanni életé­be, és aki miatt a lány teljesen megváltozott.

– Fanni azelőtt mindig beszámolt, hol és kivel van, de aztán belépett az életébe egy idegen nő. Attól kezdve rejtélyes lett, mindig sablondumákkal állt elő. Ismerem őt, nem csinált volna ilyet, ha rajta múlna – mondta korábban Katalin.

A Bors megtudta, hogy a titokzatos nőt a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság Fanni eltűnése kapcsán elsőként hallgatta ki  november 25-én. De az eddig nem volt köztudott, hogy Erika és  B. László kapcsolatban álltak.

– Erika és B. László jól ismerik egymást, a nő tőle kért segítséget, és hogy szerezzen neki ügyvédet, mindezt a Fanni eltűnése utáni pár napban. Úgy tudom, na­gyon zaklatott volt a nő, és szerette volna, ha már a kihallgatására egy profi ügyvéd kíséri, de hamarabb bevitték, minthogy elintézte volna – mesélte a Borsnak a névtelenséget kérő informátor.

Az eltűnés körülményei

2017. november 20-án jelentették Novozánszki Fanni eltűnését. A ValóVilágból megismert lány prostitúcióból élt. A 24 éves nő a budapesti Marina lakóparki otthonának kamerafelvételei bizonyítják, hogy B. László tette a kocsijába az eszméletlen vagy már halott Fannit, a vérét megtalálták a bérelt autóban. A gyanúsított expolitikus elismerte, hogy a felvételeken ő szerepel, de a gyilkosságot nem vállalja. A lány holttestéért gyakorlatilag átkutatták az egész országot, de mind a mai napig nem került elő.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

life.hu

Kamerák előtt fakadt ki Csuti: "Elképesztő mód hiányzott Edina bejelentéséből az empátia, a tisztelet"

mandiner.hu

A Bundestag-elnök szerint „a lakosság egyre nagyobb részének nincsenek német felmenői”

szon.hu

Alig tudja rejteni... Megnőttek Nemazalány keblei?

origo.hu

Több ezer tonna műanyagrészecskével telítődött a hó az Alpokban

nemzetisport.hu

Rajtra hangolva: a Paks a télen a Covidtól sem kapott ki és szerzett 12 gólt

vg.hu

Megvan, hová temetik Csollány Szilvesztert

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

mandiner.hu

Sára Botond: Elvittem a ferencvárosiak üzenetét Karácsony Gergelynek

magyarnemzet.hu

A szülész-nőgyógyász rácáfol Márki-Zay Péter szavaira

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete