Aktuális

Halálra kínozta a nyolcéves fiát, mert melegnek hitte

Bors

Létrehozva: 2018.02.16.

<p>Kegyetlen, embertelen kínzásoknak tette ki egy anya és élettársa a nyolcéves kisfiút, aki végül belehalt sérüléseibe.</p>

Forrás: Facebook

A minap bűnösnek vallotta magát az az anya, aki - pertnerével együtt - megalázta, kínozta és megölte saját kisfiát. A 34 éves Pearl Sinthia Fernandez bőnössége a csütörtöki tárgyalási napon került jegyzőkönyvbe Los Angelesben. Valószínűleg tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélik. Párja, a 37 éves Isauro Aguirre bűnősségét még tavaly novemberben kimondták, nála március 3-án születik majd meg az ítélet. Az ügyész halálbüntetést kért rá.

Tettük fényében alighanem egy cseppet sem túlzó egyikőjük várható büntetése sem. A páros ugyanis szisztematikusan és rendszeresen kínozta Fernandez nyolcéves fiát, Gabrielt, méghozzá azért, mert Isauro Aguirre úgy gondolta: a kisfiú meleg.

Rendszeresen verték, éheztették, cigarettákat nyomtak el rajta, elzárva tartották, több alkalommal kényszerítették arra, hogy lányruhákban járjon iskolába, macskaürüléket etettek vele - olvasható a vádiratban. A hónapokon át tartó horror egyenes útként vezetett a fiú 2013 május 22-i halálához. Az eset nem csak a pár kegyetlenségeire hívta fel a figyelmet, de a gyermekvédelmi szervek kudarcára is. Korábban ugyanis több nyomozás is folyt a családdal szemben, azonban egyik sem vezetett letartóztatáshoz annak ellenére, hogy egyértelmű volt: a kis Gabrielt súlyosan bántalmazzák.

A szerdai tárgyaláson az áldozat két testvére, Virginia és Ezequiel is vallomást tett. Többek közt arról is beszéltek, hogy a kegyetlen szülők miként kényszerítették őket, hogy azt vallják: Gabriel játszadozás közben sérült meg. Minden egyes alkalommal ez volt a kötelezően előadandó mese, amikor a fiú sérülései már láthatóvá váltak - írja a Daily Mail.

Aguirre ítélethozatala márciusban, Fernandezé június hetedikén várható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek