Aktuális

Felvette a bakancslistájára a gyilkolást, majd kegyetlen tettel kipipálta

Bors

Létrehozva: 2018.02.28.

A Mirror beszámolója szerint egy 26 éves brit nő, Jemma Lilley azért ölt meg egy 18 éves fiút, mert vágya volt kipróbálni a gyilkolást. Az Ausztráliában történt eset bírósági tárgyalása során kiderült, hogy a nő lakótársával, Trudi Lenonnal perthi otthonukban tavalyelőtt június 13-án megfojtottak és leszúrtak egy Asperger-szindrómás tinédzsert, Aaron Pajichot, akit nem volt nehéz félrevezetni, hiszen jóban is volt a 43 éves Lenon gyermekével.

British woman tortured teen to death so she could 'tick off murder bucket list'

A British woman who tortured an 18-year-old to death so she could tick murder off her 'bucket list' has been jailed for life. Jemma Lilley, 26, strangled 18-year-old Aaron Pajich, who had Asperger's syndrome, with a wire until it broke and stabbed him three times before burying him in a shallow grave in her garden.

A bíróság előtt kiderült, hogy a páros rajongott a horrorért, a házukban mindenfelé ikonikus horroralak köszönt vissza, Lilley hálószobájában pedig hiányzott egy darab a padlószőnyegből, a gyanú szerint vélhetően véres lett a gyilkosság során. Emellett találtak egy elkülönített helyiséget, amelyben több késkészletet is megtaláltak, ezek egyikével végezhették el a gyilkosságot. A garázsban a rendőrök egy edényre leltek, amelyben savat találtak, a feltételezések szerint ez segített a nyomok eltüntetésében.

A tárgyalás során kiderült, hogy a nő egy dróttal addig fojtogatta áldozatát, amíg a zsineg el nem szakadt, majd háromszor is leszúrták a 18 éves fiút. A férfi holttestét végül a kertben ásták el. A tárgyalás során a két gyanúsított mindvégig egymást hibáztatta, miközben vélhetően mindketten tevékenyen részt vettek a szörnyű gyilkosságban. A rendőrséghez azután került az ügy, hogy kiderült, Lilley olyan izgatott lett a gyilkosság miatt, hogy nem bírta ki, hogy ne dicsekedjen el arról egyik munkatársának.

Szerdán mindkét gyanúsítottat elítélte a bíróság, mindketten életfogytiglanit kaptak, legkorábban 28 év múlva szabadulhatnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek