Aktuális

35 ezerért adták el a kiskorú magyar lányt, a Facebook segített a menekülésében

Bors

Létrehozva: 2018.02.04.

<p>Saját szerelme vett rá prostitúcióra a fiatal lányt, akit aztán rabszolgának adott el egy dorogi barátjának 35 ezer forintért. A lánynak nem volt menekülése, de a férfi megijedt, amikor a lány apja a Facebookon kezdte keresni a gyermekét.</p>

Megdöbbentő ügyet kezd tárgyalni jövő héttől a Budapest Környéki Törvényszék. Az eset főszereplője egy gyermekotthonban élő, még kiskorú lány, aki beleszeretett egy fiatal férfibe, ezért hozzáköltözött Örkénybe.

A házban azonban nem csak a szeretett fiatalember élt, hanem egy féltestvére és unokatestvére is. Ők pedig megbeszélték, bár tisztában vannak vele, hogy a lány még messze nem érte el a 18 éves kort, prostitúcióra veszik rá. Ebbe a lány maga is beleegyezett, és 2015 szeptemberétől dolgozni kezdett Budapesten, az M51-es műút egyik benzinkútja mellett. Ez egy hónapon át ment, közben minden keresetét elvették tőle. Az ügy elsőrendű vádlottja visszaélt azzal, hogy a lány szereti őt, és mindenbe belement. Abba is, amikor a féltestvére felvetette, hogy a lány szexuális szolgálatait az interneten is hirdethetnék. Ez megtörtént, a lány a vendégeket a szerelme házában fogadta.

Akkor már a vádlottak kitalálták, hogy a lányt egy aljas trükkel fogják eladni egyiküknek. A szerelme egyik barátja arra kérte a lányt, hogy menjen el egyik dorogi ismerőséhez, és lopja el neki a tárcájából a pénzét. A lány elment a dorogi házba, onnan azonban már nem jöhetett ki: kiderült ugyanis, hogy az ott élő férfi 35 ezer forintot fizetett érte. A lány hiába próbált elmenni, nem tehette, a férfi ház körüli munkákra kényszerítette, gyakorlatilag csicskaként tartotta. Meg is verte a lányt, sőt, mindennap közösült vele legalább kétszer. Mindezt úgy, hogy ebbe a dorogi férfi is beleegyezett.

A lány kálváriája úgy ért véget, hogy a dorogi férfi megtudta: a lány apja, mivel régóta semmit nem tudott róla, és a gyermekotthon sem volt, elkezdte lányát keresni a Facebookon. Ettől a férfi megijedt és akkor hazaküldte a lányt. A lány mindezt elmondta a szüleinek, akik feljelentést tettek a rendőrségen, de gyermekük visszakerült a nevelőotthonba. A lányt nem hagyta nyugodni a szerelme, visszaköltözött hozzá és újra prostituált lett. A férfi végül kiközvetítette a lányt Bécsbe, hogy ott folytassa ezt a tevékenységet.

A per csütörtökön indul, összesen öt ember áll bíróság elé az ügyben 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntette és más bűncselekmények vádjával.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek