Aktuális

28 milliót hozott Tamásnak a megérzése a Piramisban

G. Sz.

Létrehozva: 2018.02.08.

<p>Tamás A Piramis előtt egy héttel egy kaszinóban 240 ezer forintot nyert, és játékostársával együtt annyira biztos volt a sikerben, hogy még a tízmilliós ajánlatra is nemet mondott. Nekik lett igazuk.</p>

Lótos Tamás és barátja, Zoltán történelmet írt A Piramisban, hiszen a game show történetének legnagyobb nyereményével, 28 millió 170 ezer forinttal térhettek haza.

A 41 éves Tamás már közel húsz éve külföldön dolgozik, jelenleg épp Svájcban busz­sofőrködik, és havonta 22-24 napot családjától távol tölt. Tudta, hogy egy páros kvízjátékba mennek, de hogy pontosan milyen mûsorba, azt nem. Amikor a TV2 behívta játszani, biztos volt abban, hogy nagy összeget fog nyerni.

– Megmondom őszintén, egyetlen választ sem tudtam biztosra, viszont már a játék előtt egy héttel folyamatosan minden összejött. Még meg sem volt a kérdés, már tudtam, hogy mi lesz a válaszom. Előtte soha nem bíztam a megérzéseimben, de most úgy voltam vele, hogy ha nem is tudok semmit, a megérzésemre kell hagyatkozni.

Amikor úgy döntöttem, hogy nem fogadom el az ajánlatot, akkor is pont ugyanez történt, mert tudtam, hogy a szerencsecsillagom most ott van felettem, és mindenképpen végigmentem volna, tehát ha húszmilliót ajánlanak, azt sem fogadom el – mesélte a Borsnak Tamás, aki szerette volna vállalni azt a terhet, ami A Piramis belsejében várt rá, mert mint elmondta, minden neki és játékostársának dolgozott.

– A Piramis előtt nem sokkal egy svájci kaszinóban egy ötfrankos (1300 forintos) ajándékkuponból 900-at (240 ezer forintot) nyertem, és ez a pénz kabalából a műsorban is ott volt a zsebemben. Spirituálisan is készültem a játékra, elképzeltem előre, hogy nyerünk, és hogy mennyire örülünk majd a pénznek, vagyis bevonzottuk magunknak az egészet – vallja be Tamás, hozzátéve, hogy egyébként a kemény munkában hisz. A buszsofőr úgy fogalmazott, hogy a családja a hobbija, és gyermekei, illetve a felesége a koronája az egész életének, így a nyeremény rá eső részét is rájuk költi majd.

– Zoli és az én családom közösen elmegy egy nagyot nyaralni, a nagyobbik fiam 15, a lányom 11 éves, a legkisebb pedig négy, és ők is nagyon várják már az utazást, hiszen még sosem ültek repülőn. Ezen kívül szeretnék építeni egy házat, vagyis mindenképpen a családra és a gyerekek jövőjére költjük a pénzt – mondja Zoltán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek