Aktuális

Rettegett, hogy el fognak válni, inkább álmában halálra késelte szerelmét

Bors

Létrehozva: 2017.12.20.

<p>A férfi képtelen volt megbirkózni vele, hogy felesége el akarja hagyni.</p>

Forrás: SWNS/Facebook

A harmincéves James Barnes egy este hazament, és egy konyhakéssel kivégezte feleségét. Ezt követően elkocsikázott szülei nyaralójához, ahol felgyújtotta magát. Mindez szeptember 25-én történt Birminghamben, a szörnyű bűntény részleteit azonban csak most hozták nyilvánosságra.

Mint kiderült, a gyilkosság előtt nem sokkal James felesége, Amy bejelentette: három év házasság után válni akar. Korábban már jártak párterápiára, ez azonban nem segített a kapcsolatukon. Minden bizonnyal emiatt kattant be a férfi, aki az áldozat holtteste mellett egy noteszt is hagyott, benne az esküvőn tett fogadalmuk szövegével - néhány órával neje kivégzése előtt pedig még egy fotót is megosztott a Facebookon esküvőjükről.

A halottkém jelentése megállapította: Amy Barnes testén nem voltak védekezésre utaló jelek, azaz álmában érte a halál - írja a Mirror.

* * *

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek