Aktuális

Részeg miatt kellett újraéleszteni a 12 éves kislányt

G. J.

Létrehozva: 2017.12.30.

<p>Egy kisgyerek szenvedett súlyos sérüléseket a 84-es főúton Dukánál, mert az út közepén a sötétben egy részeg férfi tántorgott és a sofőr miatta rántotta el a kormányt. </p>

Két gázolást is megúszott könnyű sérülésekkel egy 57 éves kissomlyói férfi, aki szerdán este ittas állapotban a 84-es főúton botorkált Du­ka közelében. Először egy balatonkenesei nő ütötte el kis híján, amikor hirtelen felbukkant az autó előtt a sötétben. Az asszony ijedtében félrerántotta a kormányt és az út menti mély árokba zuhantak.

Az autóban négyen utaztak, a hátul ülők súlyosan megsérültek, a tűzoltók szabadították ki őket a roncsból. Úgy tudjuk, egyi­kük egy 12 éves kislány volt, elvesztette az eszméletét, a helyszínre érkező mentőknek újra kellett éleszteniük. A Hyundai totálkárosra tört. Információink szerint a kocsiban egy család ült és rokonlátogatóban voltak a környéken a Balatonról. 

A részeg férfi fel sem foghatta, hogy mekkora tragédiát okozott, továbbra is az úttesten botorkált. A történtek után egy Mercedes kisbusz szintén megpróbálta elkerülni, de nem sikerült neki, a férfit a visszapillantó tükrével elsodorta. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk, a másik autó sérültjei viszont azóta is kórházban vannak. A részeg férfi pedig nem emlékezett semmire a balesetekből. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek