Aktuális

13 éves fiúcskát kényszerített szexre a perverz asszony - 18+

Bors

Létrehozva: 2017.09.09.

<p>Leírni is szörnyű, miként vette el a pedofil nő a kisfiú szüzességét.</p>

Négy évet kapott az a kegyetlen nő, aki azzal az indokkal csábított fel magához egy nála húsz évvel fiatalabb gyermeket, hogy beszélgessenek, ám végül az ágyra teperte és szexre kényszerítette. Az angliai Hullban élő 33 éves Nicola Fox tettéről sokkoló részletességgel számolt be a Hull Daily Mail. 

Eszerint az asszony a saját testsúlyát kihasználva fogta le a 13 éves fiút, majd elkezdte levetkőztetni. Amikor a fiú menekülni próbált, eltorlaszolta a szoba ajtaját egy asztallal - később pedig nemi aktusra kényszerítette a rémült gyermeket, aki sírva könyörgött neki, hogy hagyja abba. Tette után a nő elengedte a jogi okokból meg nem nevezett áldozatot, de figyelmeztette: ha bárkinek beszél a történtekről, azt fogja vallani, hogy a fiú akarta. A gyermek nem is jelentette azonnal az esetet, ami még idén nyáron történt.

NICOLA FOX -HULLThe Hull woman who lured boy, 13, into her home and forced him to have sexNICOLA FOX HAS BEEN JAILED...

Közzétette: UK Paedos Exposed – 2017. szeptember 9.

Később persze fény derült a tettre, Foxot pedig letartóztatták. A bíróságon egyébként az is elhangzott, hogy a fiúnak ez volt az első szexuális élménye - ami miatt az utóbbi időben visszahúzódóvá vált, és jelenleg képtelen is elképzelni, hogy a jövőben bárkivel is párkapcsolatot alakítson ki - az ugyanis megrémíti őt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek