Aktuális

Fogorvosoknak kellett megmenteni a belilult péniszt

Bors

2017. június 7. szerda 21:00

<p>A fickó ismeretlen okból egy csavarkulcsot tekert a saját szerszámára.</p>

Egy ismeretlen kínai fiatalember meglehetősen kínos szituációba keveredett június első napjaiban. Valamilyen különös oknál fogva ugyanis ráhúzott egy csavarkulcsot a péniszére, amely aztán rászorult. Ettől ráadásul a szerv belilult és megduzzadt, így esély sem mutatkozott arra, hogy a pórul járt 37 éves férfi saját maga eltávolíthassa a szerszámot a szerszámáról.

A baleset után egy nappal bement a kórházba, ahol azonban újabb problémákba ütközött. Az orvosok a műtét mellett döntöttek, hogy csökkentsék a véráramlást és ettől visszahúzódjon a duzzanat, de ehhez kellett volna a beteg szüleinek a beleegyezése. Hogy miért, az nem derült ki. Ezt azonban nem sikerült időben kivitelezni, a rokonok ugyanis nem siettek be az egészségügyi intézménybe, miután értesültek arról, miért is kéne gyorsan bemenni.

A doktorok emiatt alternatív megoldáson kezdték törni a fejüket. Kihívták a tűzoltókat, hátha ők sarokcsiszolóval le tudják szedni a kulcsot. Ez viszont amiatt nem volt működőképes ötlet, mivel a gép túl nagy hőt termelt, amely veszélyeztette volna a nem túl okos ember testi épségét is.

Aztán az egyik orvosnak eszébe jutott egy hasonló eset, amelyről még tanulmányai során hallott. Akkor fogorvosok siettek a beteg segítségére. A fogorvosi fúró ugyanis saját hűtőrendszerrel bír, amely nem engedi a túlhevülést, jelen esetben pedig segített egyben tartani a pórul járt férfi péniszét.

Miután tesztelték a fúrót, végül fél óra alatt sikerült levágni a beteg nemi szervéről a rácsavarodott szerszámot. Arról nincs hír, hogy miért gondolta jó ötletnek megismertetni a farkával a csavarkulcsot. Az akciót egyébként körülbelül egy tucat ember végignézte és fotózta.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

ripost.hu

2 liter a minimum: Így jelzi a tested, ha nem ittál elég folyadékot

life.hu

Ez a gyönyörű énekesnő Brad Pitt legújabb szerelme: hónapok óta együtt lehetnek - Fotó

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

origo.hu

Viharos széllel törnek be a hózáporok