Aktuális

Elefántokon szaltózik a Magyar Nemzeti Cirkusz sztárja

V. Zs. 

Létrehozva: 2017.06.02.

Rendszeresen posztol közösségi oldalaira és osztja meg rajongóival trükkjeit René Casselly Jr., akit a cirkusz világában a legfiatalabb elefántidomárként ismernek. A német származású fiú és családja 2014 óta a Magyar Nemzeti Cirkusz vendégművészei, sikerük pedig töretlen. Az 1996-ban született fiú már hatévesen porondra lépett, természetesen akkor is elefántidomítós számmal. Az ormányosokhoz pedig azóta is vonzódik, jelenleg egyedülálló módon öttel, Bettyvel, Kimbával, Mambóval, Nandával és Tongával dolgozik együtt.

A legfrissebb videóban a srácot az egyik elefánt úgy hajítja a magasba, hogy többszörös szaltó után érkezik meg egy másik állat hátára. De emellett látványosan könnyedén képes megcsinálni azt a spárgát is két elefánt fején, amilyet anno Jean-Claude Van Damme csinált meg egy kamionos reklámfilmben 2013-ban.

– Roppant büszkék vagyunk rá, és mindenben támogatjuk őt. Biztos vagyok benne, hogy René még sokáig lesz a cirkuszunk tagja – nyilatkozta a Borsnak ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz vezetője, aki egyben René sógora is, hiszen 2016-ban elvette nővérét, Merrylut.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek