Aktuális

Fejen vágták az intenzíven Mártát

V. Zs. 

Létrehozva: 2017.03.20.

Márta epeproblémákkal került be az egyik budapesti kórházba, és csúnya fejsérüléssel távozott onnan.

Hézsai Lászlóné Mártát március első hetében kezelték az egyik fővárosi kórházban. Nyálkahártya- és epehólyag-gyulladása, epeköve miatt lett rosszul, s az intenzív osztályra került. – Eleinte kedvesek és figyelmesek voltak velem. Egyedül amiatt szenvedtem, mert alig kaptam inni. Mivel cukorbeteg vagyok, a kiszáradás miatt pénteken elkezdett viszketni a lábam. Próbáltam megvakarni, azonban az egyik nővér rám ripakodott, hogy ne ficánkoljak. Továbbra is kínlódtam, próbáltam megvakarni a lábamat, erre odajött, megkérdezte, hogy sok alkoholt szoktam-e inni. Mondtam, hogy nem, majd gézzel odakötötte a kezeimet az ágyrácshoz – mesélte Márta.

Ezt követően az ápoló az egyre idegesebb nőnek nyugtatókat adott , emiatt Márta a szombatot végigaludta. Családjának azt mondták, állapota rosszabbra fordult, emiatt kellett altatásban tartaniuk. Lánya csak március 6-án, hétfőn tudta újra megláto­gat­ni őt, s megdöbbent, amikor megnézte az anyja fejét. A fejbúbja hát­só részén egy jó nagy seb éktelenkedett, amelyet le sem kezeltek.

Márta az ápoló nevét nem tudta meg, annyit mondott róla, hogy negyven év körüli, nagyjából 170 centi magas, rövid, melírozott hajú, és jó húsban van. Epekövét kivették, majd hazaengedték. Fejsérülése miatt végül feljelentést nem tett. A Borsnak azért mondta el a történetét, mert bízik benne, hogy másokat talán nem kezelnek ennyire le, ahogyan őt. Megkerestük az érintett fővárosi kórházat is az üggyel kapcsolatban, választ azonban nem kaptunk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek