Aktuális

Fagyasztóba tette a cicát a pécsi férfi

Bors

Létrehozva: 2016.11.02.

Nincsenek szavak arra a brutalitásra, ahogy egy pécsi fiatalember egy pár hónapos cicával bánt. Bizonyíték rá az az öt videó, amit ő maga készített. Az egyiken például azt örökítette meg, ahogy kiveszi a fagyasztóból a jeges há­tú kismacskát. Egy másikon közli az állattal, hogy még meg kell tanulnia repülni, de egy idő után bírni fogja, és elhajítja a szoba túlsó végébe. Egy harmadikon nekirúgja a falnak.

A kegyetlen videókat N. Sz. egy nő mobiljával készítette, akitől a cicát kapta. Utóbbi posztolta a Facebookon a felvételeket, miután megtalálta a készülékén. Amikor baranyai állatvédők is szembesültek a képekkel, azonnal jelentkeztek az állatért. A fiúcica halálra volt rémülve, enni se tudott rendesen, mert minden zajra összerezzent és menekült.

Az első orvosi vizsgálatnál a hasa és a két hátsó lába volt érzékeny, de a fülei sem voltak rendben, így most alaposabb vizsgálat vár rá. Közben új gazdái – az állatvédő Dezső Kármen és férje – feljelentést tettek. Állítólag az ügy kipattanása óta N. Sz.-t megverték Pécsett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek