Aktuális

Vajna gyémántját viseli Pikali

kbv

2016. szeptember 9. péntek 09:00

Forrás: Móricz István

Nem lehet könnyű helytállnia a hétköznapokban Pikali Gerdának. Szerelme, Rékasi Károly még mindig betegeskedik, ősszel csak egy darabban játszhat, így Gerdával közös darabjaikat sem tudják még színpadra vinni. Ő mégsem türelmetlen.

– A lényeg, hogy meggyógyuljon, de nem azért, hogy minél előbb újra együtt játszhassunk. Nyilván jó lenne újra egy színpadon állni vele, de nem tudom, mikor gyógyul meg igazán. Most mindkettőnknek az a fontos, mankó nélkül tudjon járni és biztosan álljon a lábán, nem figyelve a mozgására – magyarázta Gerda.

A mindennapok megpróbáltatásaiból a színpadon azonban semmi nem látszik, sőt nem sok magyar színésznőnek volt olyan kényeztetésben része, amilyen Gerdának jutott a Játékszínben: ha lehet, még nála is tündöklőbb gyémánt nyakékben pompázik A hűtlenség ára című darabban. Az előadáson ugyanis Vajna Tímea ékszerüzletének egyik legdrágább darabját viselheti egy pár mesés fülbevalóval együtt. A luxusékszerek értéke több mint hétmillió forint, ami kissé megrémítette a színésznőt. Mert bár Marilyn Monroe óta tudjuk, hogy a nő legjobb barátja a gyémánt, Gerda kivétel.

– Nagyon szép, el tudom képzelni magamon, de nagyon ritkán hordok ékszert. Van egy gyűrűm és egy órám, azok sincsenek mindig rajtam. Ezzel nem is lehet levenni a lábamról. A színpad más, az a nő, akit a Hűtlenség ára című darabban játszom na­gyon szereti a drága ékszereket. Valószínűleg azért is alakult úgy, hogy nem sminkelek, nem ékszerezem fel magam a hétköznapokon, mert az ilyesfajta vágyaimat a színpadon kiélhetem – mesélte lapunknak Gerda, azt is elárulva, hogy színháza nem kötött biztosítást a 28 karátos ékszerekre, viszont biztonsági szakember vigyáz majd rájuk a darab egész ideje alatt.

További cikkek

Botrány

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

Ez is érdekelhet