Aktuális

Balaton Sound: ingyen drog okozhatta Zsófi halálát

Bors

Létrehozva: 2016.07.25.

A barátok szerint a fiatal lány soha nem drogozott - még csak berúgni sem látták korábban.

Újabb információk jutottak napvilágra a Balaton Soundon elhunyt O. Zsófi halálával kapcsolatban. Mint arról korábban beszámoltunk: a 22 éves lány a Balaton Sound területén lett rosszul. A fesztivál egészségügyi személyzete megvizsgálta, majd amikor jobban lett, útjára engedte a fiatalt. Zsófi a fesztivált már elhagyta, amikor elesett, beverte a fejét, és hiába szállították kórházba, nem lehetett megmenteni az életét. Már ekkor felmerült többekben: vajon mennyiben felelősek az őt ellátó soundos egészségügyisek a halálesetért?

Azóta a Blikk - Zsófi barátaira hivatkozva - megtudta: a lány mindig visszafogottan bulizott. "Zsófi baráti körében nem tudok senki olyanról, aki rossz­ hatással lehetett volna rá, én például még berúgni sem láttam soha" - mesélte egyik barátnője, Orsi, akivel közösen partiztak a balatoni fesztiválon.
Egy másik barát szerint azonban most drogokat fogyasztott a lány: négy ecstasy tablettát vett be - életében első alkalommal. "Zsófi nem fizetett tablettákért, egy srác adott ingyen, több lánynak is" - nyilatkozta a barát a bulvárlapnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek