Aktuális

Táncoló pénisz és punci? Mi az isten ez? – videó

Bors

Létrehozva: 2016.03.03.

A videót egy non-profit szervezet készítette. Azt remélik, ezzel sikerül könnyedebbé tenni az egyébként komolynak számító szexuális témákat.

Először is nézzék meg az alábbi videót, minden előzetes kommentár nélkül.

Ha elmosolyodtak, akkor a Project Consent nevű szervezet elérte célját, ugyanis ez a csoport elsősorban szexuális jellegű kérdésekben, mint például a kiemelt fontosságú beleegyezési korhatárról nyilvánít véleményt. (A beleegyezési korhatár a büntetőjogban az az életkor, amelynek betöltése után az egyén jogot formál arra, hogy szabad döntés alapján létesíthessen szexuális kapcsolatot. Forrás: Wikipédia)

A csoport azt reméli, a táncoló farkak, puncik, cicik és popsik elősegítik azt, hogy ezekről a szexuális kérdésekről sokkal nyíltabban és szabadabban merjünk beszélni. Ahogy a videóban is látni, a nemi szervek egészen addig jól érzik magukat egymás társaságában, amíg az egyik fél azt mondja, nem. Amikor ugyanis ez történik, a kéz nem foghatja meg a mellet és a pénisz sem találkozhat a hüvellyel. A nemi erőszakos bűncselekmények esetében ez a kulcs, ugyanis ha nincs beleegyezés, akkor nem lehet magyarázat a szexre az, hogy az egyik fél például részeg volt.

– Azt próbáljuk bizonyítani, hogy ez az egész kérdéskör egyáltalán nem bonyolult. Sőt, valójában szuperegyszerű. Ha valaki nemet mond, akkor az egy nem. – írják a non-profit szervezet munkatársai.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek