Aktuális

Szörnyűségek: akár bélsár is jöhet a hímtagjából

Bors

2015. november 24. kedd 20:00

Hogy egy hímtag is el tud törni – bár nincs benne csont –, azt ma már a laikusok is tudják. Elég elrettentő esetről számolt már be a média ahhoz, hogy mindenki vigyázzon a (párja) szerszámára szex közben. A korántsem vicces, akár impotenciához is vezető sérülés mellett azonban vannak még borzalmas dolgok, amik a kéjléccel megtörténhetnek.

A Men’s Health férfimagazin felsorolt hetet – csak erős idegzetűeknek.

1. Invaginált pénisz

A borzalmas jelenséget „fogságba esett pénisz” megjelöléssel is szokták illetni. A lényege, hogy a hímtag egy rendkívül erős ütés, fizikai behatás következtében visszatolódik a medencébe. Szerencsére nem túl gyakori eset, legtöbbször közlekedési balesetben következik be. Egy tajvani orvosnak volt például egy ilyen balesetes páciense. Műtét keretében sikerült úgy „visszahúznia” a medencéjéből a farkát, hogy az illető utána ismét tudott normálisan pisilni és szexelni is.

2. Szaxofonpénisz

Ha az ember fia nem védekezik a nemi betegségek ellen, könnyen összeszedhet egy jó kis chlamydiát. Amennyiben nem kezelik időben a bakteriális fertőzést, szélsőséges esetben megdagadhat és félrecsavarodhat a pénisz. Ugyanezt a hatást válthatják ki a működésükben blokkolt nyirokcsomók is. Bár vannak orvosságok, amik segítenek, ha peches a beteg, soha többet nem gyógyul meg rendesen: csak oldalra tud vizelni, és a normális szexuális életének is befellegezhet.

3. Egymást keresztező utak

Rosszul sikerült bélműtétek vagy prosztatarák miatti beavatkozások ritkán fekélyhez vezethetnek. Ennek folyományaként átszakadhat az a szövetfal, ami a kiválasztó szervrendszert és a végbélszakaszt elválasztja, és így fekália kerülhet a húgyvezetékbe és a húgyhólyagba. Illetve fordítva: a vizelet a bélen keresztül „folyhat le”. Szerencsére műtéti úton orvosolható a probléma, a gyógyulás azonban hosszadalmas és nehézkes.

4. Földelt pénisz

Ha műhiba történik a körülmetélés során, és figyelmetlenségből nem csak a fitymát vágják le, de a fütykösből is egy darabot, a gyógyulás során a szerszám odanőhet a herezacskóhoz. A genitális zsírszövetbe ágyazódik. Még jó, hogy műtéttel ez is korrigálható.

5. Görbülés

Peyronie-betegségről akkor beszélünk, ha a farok kórosan elgörbül, akár annyira, hogy az ágyban használhatatlanná válik. A kötőszövet megvastagodása okozza: a hímvessző gyulladása miatt a pénisz rostos tokja hegesedni kezd, emiatt eltorzul, elferdül. A gyulladás oka nem ismert. Lehet örökletes, más kutatók korábbi mikrosérülésekkel, gyulladásos betegségekkel magyarázzák, megint mások a hímvesszőt ért traumával. Eleinte csak merevedéskor vehető észre, ha súlyosbodik a dolog, már nyugalmi állapotban is. Néha magától gyógyul, ám akár műtéti beavatkozásra is szükség lehet. A baj csak az, hogy néha az operáció miatt súlyosbodhat a betegség.

6. Nyissz, hamm

Nem egyszer fordult már elő, hogy nők úgy álltak bosszút valami miatt a párjukon, hogy levágták a péniszüket. Kevésbé aljas, de nem kevésbé borzasztó egy 64 éves dominikai férfi esete, aki egy átdorbézolt éjszaka után a hímtagja nélkül ébredt fel. A szomszédok világosították fel: egy kutya támadta meg hazafelé, és leharapta a nemi szervét.

7. A tetkó átka

Egy iráni férfi rátetováltatta a hancúrlécére a barátnője monogramját, aminek az lett a következménye, hogy három hónapon keresztül szünet nélkül állt a farka, majd mikor végre vége lett, félmerev állapotot vett fel. A tetováló ugyanis kissé túl mélyre szúrt, ami abnormálisan nagy vérellátást váltott ki a vendége péniszében. Mivel emberünk így is tud dugni, úgy döntött, nem kockáztatja meg, hogy egy orvosi beavatkozással újabb baj történjen, úgyhogy inkább együtt él ezzel az állapottal.

További cikkek

Időjárás

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

Baleset

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

HVG-s főszerkesztő a Die Pressenek: Orbán elszámolta magát szövetségesei tekintetében

metropol.hu

Betelt nála a pohár – A királynő kizárhatja Meghant és Harryt a családból

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

boon.hu

Magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában