Aktuális

Szökés: egy fél ország keresi a 14 éves Kittit

B. B.

2015. október 17. szombat 05:40

Egy fél ország keresi a kedden eltűnt Gégény Kittit. A 14 éves bagi lány a 22 éves Tóth Krisztiánnal szökött meg. A szülők korábban eltiltották lányukat a fiatalembertől.

Kedd óta alig alszik a bagi Gégény család. Kislányuk, a 14 éves Kitti aznap délután fél ötkor még beszélt édesanyjával. Neki azt mondta: késik a vonata. Eltűnt, azóta életjelet nem adott magáról. A család egyik ismerőse egy nála idősebb férfival látta a vasútállomáson. Gégényék megijedtek.

– Egy éve ismerkedtek meg Krisztiánnal egy internetes játékon, már akkor sem a valós nevét használta – meséli a Borsnak Bauman Szilvia, a lány nagynénje és keresztanyja. – Akkor annyit írogatott neki, hogy a testvérem, Kitti édesapja bejelentést tett az aszódi rendőrségen, miszerint zaklatják a lányát. Megtiltotta Kittinek, hogy kapcsolatban ma­radjon a férfival – magyarázza Szilvia. Azonban Krisztián Varga László álnéven újból felvette a kapcsolatot a tinilánnyal.

– Kitti bár megváltozott, ma­gába forduló lett, nem aggódtunk, mert jól tanult, mindig pontosan hazaért. Ezért is hittük, hogy nem találkozgat senkivel. De kiderült, hogy végig beszélgettek, csak Kitti láthatatlanná tette a család számára Faceboo­kon. Kiderült, Krisztián titokban még a ballagásán is ott volt, sőt bár pesti, eljött a keresztlányomhoz az iskolája elé, hogy lássa. Teljesen belehabarodott Kittibe – mondja hitetlenkedve Szilvia. A keddi napon is elé ment, együtt tűntek el.

– Spontán szökés volt. Kitti je­gyei idén nagyon leromlottak az iskolában. Könyörögtünk neki, hogy javítson, de kedden is rossz jegyeket kapott, vélhetően ezért ijedt meg, és szökött el – vélekedik a keresztanya. Az is kitudódott: a fiatalember aznap ha­zament édesanyjához, húgának pár meleg holmiját és a telefonját elcsente a lakásból, rántottát sütött Kittinek, majd ki­osont otthonról.

A bagi lány telefonját bemérték a rendőrök, Krisztián pesti lakhelyén volt Kitti. Édesapja azonnal odarohant, de hiába, a pár azóta valószínûleg szökésben van.

– Vélhetôen barátoknál bujkálnak, ugyanis pénzük nincs, csak ha eladták a telefonokat. A férfi édesanyja felvette velünk a kapcsolatot. Segítőkész, de ő nem tudott semmiről. Ahhoz hozzájárult, hogy a fiáról megjelentessük a fotót a Borsban.

Szerinte Nagykanizsán és Budapesten bukkanhatnak fel. Nagyon várjuk haza Kittit, és bárhol legyen is, tudja: hazavárjuk, szeretjük!– magyarázza a keresztanya. 

További cikkek

Korhatáros

Rettentő kínos: Pornó ment a Zoom-konferencián, vörösödtek a politikusok

Ez is érdekelhet

szon.hu

Mint a Baywatchban: Lassítva futós, ugráló melles videó készült a bikinis Pap Dorciról

borsonline.hu

Ezek voltak a magyar kislány utolsó szavai eltűnése előtt, nagy erőkkel keresik

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

mandiner.hu

HVG-s főszerkesztő a Die Pressenek: Orbán elszámolta magát szövetségesei tekintetében

kemma.hu

Letartóztatták a tatabányai rendőrgázolót: kiderült, hogyan sérült az egyenruhás

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

origo.hu

Az ünnep idejére sem lassítanak a szénbányákban

borsonline.hu

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

metropol.hu

Brutális mínuszok jönnek, percek alatt több centis hó esik le

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó