Aktuális

Megnyúzta a kutya a férfi péniszét – videóval

Bors

Létrehozva: 2015.08.13.

Nem biztos, hogy jó ötlet megpróbálni becsapni az ebet, mert okosabb, mint az ember gondolná, aztán kész a baj...

A legborzalmasabb eset, amivel valaha találkoztunk – állították egybehangzóan az orvosok és ápolók, akik ellátták egy ausztrál férfi sérülését. A Paul keresztnévre hallgató embernek ugyanis úszás közben ráharapott a hímtagjára egy kutya. Ráadásul az egyik barátjáé.

A szerencsétlen férfinek súlyos sérülést okozott az eb, közelebbről: a komplett bőrt lenyúzta-lerántotta a péniszéről. A kórházban 100 öltéssel kellett megoperálni Paul legnemesebb testrészét.

A férfi egyébként legalább annyira pancser, mint peches, ugyanis részben maga okozta magának a bajt. Elvitte ugyanis sétálni a haverja kutyáját, és úgy döntött, fürdenek is egyet a tengerben. Egy szikláról ugrott be a kutyával a vízbe, majd játszani akart vele.

Be is akarta csapni: úgy csinált, mintha eldobott volna egy labdát, ám ehelyett a víz alá rejtette, a lába közé. A kutya azonban okosabb volt, mint amennyire feltételezte, és tudta, hol a labda. És ki akarta venni, ezért aztán odakapott.

Hogy az egész baleset még kínosabb legyen, véletlenül épp a parton forgatott egy stáb egy vízimentős valóságshow-t, úgyhogy el is kísérték a dokihoz a szerencsétlent. Persze, még az is lehet, hogy az egész eleve a tévéműsor része...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek