Aktuális

Hat hónapot jósoltak a rákbetegnek, még mindig él

Bors

Létrehozva: 2015.08.27.

A férfinek 2006-ban azt mondták, hónapjai vannak csak hátra. Ám azóta eltelt kilenc év, ő bejárta a világot és esze ágában sincs itthagyni a földi létet.

Bryan Baldwinnál 2006-ban rosszindulató vesedaganatot diagnosztizáltak és orvosai sem biztatták sok jóval. Mivel elvileg csak hat hónapot jósoltak neki, ezért a férfi bakancslistát írt, miket nem vitt még véghez életében. Az addig megspórolt 17 millió forintjából feleségével egy álomnyaralásra indultak: az Egyesült Államok, Mexikó, Tunézia, Barbados, Egyiptom, Spanyolország és Törökország is megnyílt előttük, majd az út végén a Wight-szigeten található házukban egy csodálatos kertet rendeztek be. Baldwin már felkészült arra, hogy itthagyja a földi életet, ám az állapota nem romlott.

– Sosem hagytam, hogy a szörnyű diagnózis letörjön, mivel úgy gondoltam, nincs már sok hátra, igyekeztem mindent megvalósítani és kiélvezni, amit évek óta elterveztem. A feleségemmel, Susannel minden álmom megvalósítottam és azóta sem lassítottunk. – idézi a Caters Baldwint.

A férfi kísérleti jelleggel egy Nexovar nevű, új gyógyszert kezdett szedni, amitől másfél év alatt már jobban lett. A gyógyszer hatása állítólag nem bizonyított, de a férfi kivétel: a mai napig él, és bár a kezelésektől haja már kihullott, az állapota azóta nem változott. A házaspár reméli, hogy az eltelt kilenc évből még akár egy újabb évtized is lehet, amit együtt, boldogságban élhetnek át.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek