Aktuális

Drótkerítésbe tekerve dobták a Tiszába Judit holttestét?

Bors

Létrehozva: 2015.08.26.

Koncz Judit holttestét a Tiszában keresték a nyomozók. Szentesen azt beszélik, hogy a 9 éve eltűnt nőt drótkerítésbe tekerték, és a folyóba dobták.

A Tiszában kereste búvárokkal a kilenc éve eltűnt Koncz Juditot az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) speciális nyomozócsoportja – írta a Délmagyarország.

Szentesen ma is téma Koncz Judit, aki 2006. július 21-éről 22-ére virradó éjjel tűnt el rejtélyes körülmények között a Dózsa György utcai otthonából. 

A 26 éves nő kétéves kislányával, Diánával és élettársával, Kiss Lászlóval élt együtt. A szülők és rokonok mellett sokak meggyőződése, hogy Judit nem önszántából ment el és hagyta magára imádott kislányát. Bár sok gyanús körülmény merült fel a nő el­tű­nésével kapcsolatban – Judit az eltűnése előtti nap délután­­ján fodrászhoz ment, este pedig SMS-t írt élettársának, hogy reggelre várja haza. Papucsban és hálóingben indult útnak biciklivel az éjszaka közepén. A kertben megtalálták a nő fél pár fülbevalóját, reggelre pedig megdöglött Konczék házőrző kutyája, amit megmérgeztek. A rendőrség nem bűncselekményként, hanem közigazgatási eljárásban vizsgálta az ügyet.

Évekig semmi sem történt, mígnem tavaly az Országos Rendőr-főkapitányság speciális nyomozócsoportja vette át Koncz Judit ügyét.

Szentesen augusztus 11-én Koncz Judit volt élettársa Vásárhelyi utcán álló házát és udvarát kutatták át és túrták fel a nyomozók. Nem tudni, hogy ott mit találtak, mert hírzárlatot rendeltek el az ügyben.
A Bors telefonon elérte Judit bátyját, Józsefet, aki elmondta, hogy a család hivatalos úton nem értesült arról, hogy a csontokat keresték volna. 

– Szegény édesanyánk sajnos nem érhette meg a fejleményeket Judittal kapcsolatban, két éve elhunyt, de a végsőkig bízott abban, hogy a lánya hazajön. Mint ahogy mi is. Kilenc év után megnyugvás lenne az egész családnak, ha kiderülne az igazság – mondta a Borsnak ifjabb Koncz József.

Koncz Judit lánya már tízéves, úgy tudjuk, külföldön él édesapjával, de rendszeresen hazajár nagyszüleihez. Szentesen azt is beszélik, hogy Koncz Juditot drótkerítésbe tekerték, és a Tiszába dobták. Itt keresték tegnap búvárokkal a nyomozók a nő holttestét. Az ORFK kiemelt életellenes ügyeket felderítő osztály vezető nyomozója, Sztancsik László őrnagy a nyomozás érdekeire való hivatkozással nem adott információt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek